HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Werk en privé in balans: Ingrid Hendriks

Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Ingrid Hendriks, 54 jaar, en het is al bijna 12,5 jaar geleden dat Schoonheidssalon Totalskin werd “geboren”. Ik heb er echt 40 jaar over gedaan om er achter te komen waar mijn passie ligt: een eigen salon.

Salon aan huis!
Er is dus een goede planning nodig om zakelijk en privé in goede banen te kunnen leiden, om me vervolgens zelden aan deze planning te houden. Als ik ‘vol’ zit is er toch altijd een plekje voor die ene speciale klant. Na 10 uur ‘s avonds en in het weekend beantwoord ik gewoon appjes van klanten die een afspraak willen en in de vakanties gaat de agenda gewoon mee.

Verstandig?
Nee, natuurlijk niet maar ik zou niet anders willen. Ik ben er (bijna) altijd voor mijn klanten en ze vertroetelen maakt me blij. Ik denk vaak terug aan die 32 jaar dat ik in (administratieve) loondienst ben geweest en werktijden had tussen 8 en 5, en daarna de deur van het pand achter me dicht trok.

Was ik toen gelukkig?

Nee, achteraf helemaal niet. Ik ben nu dag en (soms ook) nacht met mijn salon bezig maar dat geeft me zoveel meer energie en voldoening. Mijn klanten vinden het een feestje om bij mij te komen.
Dat ik veel harder moet lopen dan vóór mijn salon en dat mijn wasmachine overuren maakt neem ik voor lief. Dat ik meerdere avonden per week werk vind ik ook geen probleem. Mijn salon is mijn alles.

Ik hoop nog heel lang dit mooie vak te mogen uitoefenen. Gelukkig heb ik een man, die volledig achter me staat, dank je wel Marco! 

Heb ik een goede balans tussen zakelijk en privé?
Nee, waarschijnlijk niet, maar hé, ik voel me er goed bij en ook niet onbelangrijk: mijn klanten ook. Daar doe ik het voor!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Sun Sensitive Skin ‘Airless’ by Medex
Werk en privé in balans: Ingrid Hendriks

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord