HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Eigen salon openen? Gallery Salon Studios opent 5e locatie

Posted on

Deze zomer is winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht een nieuwe locatie van de Gallery Salon Studios rijker. De Nederlandse scale-up biedt een alles-in-één oplossing voor zelfstandigen die opereren in de beauty-, wellness- en healthsector en een eigen salon of praktijk willen openen. Het nieuwe pand in Utrecht ligt naast het Centraal Station en wordt met een health- en wellnesscentrum de grootste locatie van Gallery Salon Studios in Nederland.

Flexibiliteit voor salon of praktijkeigenaren 

Gallery Salon Studios helpt zelfstandige professionals met een eigen inspirerende salon of praktijk die van alle faciliteiten is voorzien. Als saloneigenaar bij Gallery Salon Studios krijg je een privéstudio met eigen voordeur, bepaal je zelf wanneer je werkt, welke producten je gebruikt en jouw eigen prijslijst. Daarnaast profiteer je van een netwerk van andere ondernemende beauty professionals en gezondheidsspecialisten en een kalender met events, inspiratiesessies en trainingen. Het is zodanig gemakkelijk gemaakt dat zelfs bestaande ketens ervoor kiezen om hun netwerk uit te breiden met een studio of praktijk bij Gallery Salon Studios. 


Luuk van Wijmen, mede-oprichter Gallery Salon Studios: “De locatie op Hoog Catharijne wordt onze grootste vestiging tot nu toe. Het biedt ruimte aan wellness- en health specialisten om hun praktijk te kunnen beginnen. Daarnaast zien we steeds meer ketens die via ons ‘business-in-a-box’ model een complete salon of kliniek openen zodat ze hun netwerk in het land kunnen uitbreiden zonder dat er vooraf veel investeringen nodig zijn. Met deze nieuwe locatie kunnen we inspelen op deze vraag.” 

Gallery Salon Studios | Hoog Catharijne opent deze zomer de deuren aan de ingang van het Centaal Station. Hierdoor is de locatie goed bereikbaar zowel per auto als het openbaar vervoer. Het bedrijf heeft al twee vestigingen in Amsterdam en één in Rotterdam. Memberships zijn al verkrijgbaar vanaf €1190 per maand. Meer informatie of inschrijven voor de nieuwe vestiging in Utrecht kan via deze link.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
NCV jaarverslag: ‘marktontwikkelingen en de toekomst van cosmetica’
Eigen salon openen? Gallery Salon Studios opent 5e locatie

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord