HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Woensdag 11:00 – LIVE Q&A op Instagram by Mariska Vink & De Beauty Professional

Zorg dat je erbij bent! Aanstaande woensdagochtend om 11:00 zijn Mariska Vink van Jouw Business in het Juiste Licht en Moniek Robbe, hoofdredacteur van De Beauty Professional, LIVE op Instagram om al jullie vragen over Instagram te beantwoorden!

Mariska is de Instagram expert en velen maken al gebruik van haar diensten en tips. Haar account volgen op Instagram zorgt al voor een dosis inspiratie. Vorige week startte zij met een 3-weekse Instagram cursus die massaal werd geboekt. Voor De Beauty Professional schrijft Mariska sinds 3 weken elke week een column met tips om jullie in deze lockdown meer handvatten te bieden. Want voor ‘wie maar wat doet’ op Instagram zorgen de tips en de cursus van Mariska dat jij van jouw van jouw Instagram een community maakt waar mensen reageren en kopen.

Mariska geeft inmiddels al 3 weken tips op onze website. Maar eind vorige week bedacht zij: hoe gaaf zou het zijn als we een LIVE Q&A doen op Instagram, waar iedereen zijn of haar vragen kan stellen? Wij waren meteen om! Zeker omdat ook wij van De Beauty Professional nog wel wat interessante vragen hebben voor Mariska. Vragen waar ook jullie je voordeel mee kunnen doen! Inmiddels zijn velen in deze tijd heel druk met social media en jullie hebben vast wel wat brandende vragen over hoe je jouw Instagram nog beter kan inzetten voor jouw salon! Kortom:

Be there!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Monique Veldhuizen
  2 februari, 2021

  Ja ik doe heel graag mee woensdag ?

  • Moniek Robbe
   2 februari, 2021

   Wat leuk! tot morgen en houd je vragen bij de hand!

Vorige
Show your best results! Het resultaat van Michelle Thole
Woensdag 11:00 – LIVE Q&A op Instagram by Mariska Vink & De Beauty Professional

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord