HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Schrijf je nu in voor een onvergetelijke ondernemersavond!

Ministry of Beauty organiseert op zondag 19 november in theater Orpheus in Apeldoorn een ondernemersavond die je letterlijk op het randje van je stoel zal laten zitten. Deze avond belooft een inspirerende aaneenschakeling van ideeën en visies te worden, gepresenteerd door gerenommeerde sprekers zoals Annemarie van Gaal, Adjiedj Bakas, Tim Goditiabois en Mari van de Ven.

Dompel jezelf onder in de inzichten van grootheden zoals:

  • Annemarie van Gaal, topondernemer en gewaardeerd columniste van de Telegraaf.
  • Adjiedj Bakas, de trendwatcher die volgens de Rabo-CEO niet alleen inspireert, maar vaak ook het bij het juiste eind heeft.
  • Tim Goditiabois, de lachwekkende Belgische stand-up comedian met een achtergrond in arbeids- en organisatiepsychologie.
  • En natuurlijk, Mari van de Ven, die met passie en energie uitlegt waarom hij nog altijd zo gepassioneerd is over het kappersvak.

Voor slechts € 30,- krijg je toegang tot dit inspirerende evenement, inclusief al het lekkers en entertainment. Deze avond is niet alleen voor jou een bron van inspiratie, maar is ook perfect voor je partner, ongeacht of ze werkzaam zijn als beauty professional. Het is dan ook méér dan een avondje uit!

De zaal zal om 18.30 openen en zoals we van Ministry of Beauty events gewend zijn verrassen ze hun gasten maar al te graag. Zo zullen er tijdens de pauze én na afloop heerlijke hapjes, drankjes en entertainment zijn. Daarnaast is er na afloop alle tijd om in het foyer persoonlijk kennis te maken met de sprekers en bij te praten met alle vak vrienden. Wij zijn ervan overtuigd dat je dit niet wilt missen!

Zet jezelf op de voorgrond van inspiratie, netwerken en plezier en meld je nu aan door middel van de QR-Code. Zo ben je verzekert van een plaats op deze unieke avond.

Ministry of Beauty ziet je graag zondagavond 19 november in theater Orpheus, Churchillplein 1, Apeldoorn

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
De latte- en de monochrome trend
Schrijf je nu in voor een onvergetelijke ondernemersavond!

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord