HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Joline Onderwater: “Een jaar gratis, die kans moest ik pakken”

Joline Onderwater is sinds 2012 als zelfstandig ondernemer actief met haar eigen salon: Schoonheidssalon Natuurlijke Bron in Wassenaar. Over een ding is ze heel duidelijk. Ze wil groeien en in de salon ook met apparatuur gaan werken. Ze was op zoek naar een onderscheidende behandeling en kwam tijdens haar zoektocht terecht bij MedCos SkinSolutions . En laat MedCos nu net een actie hebben die – zeker in deze tijden – zeer interessant is. ‘Gratis 1 jaar werken met de MedCos IPL SHR of MedCos Body Wizard Duo ’. Die kans liet Joline niet aan haar voorbij gaan. Zij koos voor de MedCos Body Wizard Duo.

Joline opende na haar studie meteen haar eigen salon, maar besloot nog door te studeren. Ze volgde een economische studie richting parfumerie en een HBO opleiding Commerciële Economie. “Met de opleiding tot schoonheidsspecialist voelde ik me beperkt. Ik wilde daarom nog een bredere studie doen.” In de avonduren en in haar vrije tijd hielp ze haar klanten. Toen ze afstudeerde besloot ze door te gaan als schoonheidsspecialist, maar met haar economische achtergrond had ze wel het idee dat ze veel sterker stond als zelfstandig ondernemer. “Ik wilde er wel eerst nog even tussenuit. Ik had nog geen huis, geen vriend, geen kinderen… dus besloot ik 7 maanden naar Australië te gaan.” Joline ging na haar avontuur in Australië weer vol aan de slag. Maar wel midden in de coronatijd. Dat was niet gemakkelijk, maar ze was vastbesloten er een succes van te maken. “Fulltime werken in de salon zit er nog niet in, dus werk ik nog een aantal uren bij Rituals voor een stabieler inkomen. Maar ik ben vastbesloten om fulltime te gaan werken in mijn salon en de salon te laten groeien. Dat is ook precies de reden waarom ik in zee ben gegaan met MedCos Skinsolutions.”

Cryolipolyse behandelingen

In haar salon, die gevestigd is in een kantoorpand, houdt Joline zich voornamelijk bezig met gezichtsbehandelingen, massages, waxen en gellak. “Ik wil mij gaan specialiseren op huidverbetering. Momenteel geef ik voornamelijk ontspannende en anti-aging behandelingen. Maar dat gaat in de toekomst wel veranderen.” Inmiddels biedt Joline ook de cryolipolyse behandeling met de MedCos Body Wizard Duo aan. “Ik wilde graag met apparatuur gaan werken in de salon en na wat onderzoek kwam ik uit bij MedCos Skinsolutions en de cryolipolyse behandelingen. Ik ben zelf altijd bezig met sport en voeding, dus deze behandelingen passen daar perfect bij. De actie die zij hebben lopen, het eerste jaar gratis behandelen en pas vanaf het tweede jaar afbetalen, is echt heel interessant. Dat betekent het eerste jaar gewoon puur verdienen. In mijn omgeving worden wel cryolipolyse behandelingen gegeven, maar niet met de apparatuur van MedCos. Ik wilde de behandeling natuurlijk eerst zelf ervaren. MedCos nodigde mij uit en samen met een vriendin ging ik naar MedCos om de behandeling te ondergaan en me goed te laten informeren. Het verhaal klopt, de apparatuur is fantastisch en de resultaten spreken ook voor zich. Ik ging naar huis met een goed gevoel en besloot uiteindelijk het apparaat te kopen. Zo’n actie is te interessant om niet op in te gaan. Ik moest deze kans grijpen.”


Marketing
Ze adverteerde in de plaatselijke krant en daarnaast kun je bij MedCos Skinsolutions gebruikmaken van een compleet marketingpakket. “In het begin heb ik een mooie kennismakingsactie bedacht voor de klanten. En iedereen was heel tevreden. Door corona loopt het natuurlijk niet helemaal zoals ik zou willen. Daarom ga ik in januari weer een grote actie starten. Het mooie is dat dit allemaal via MedCos loopt. Zij verzorgen de flyers en de verspreiding.” De doelgroep is volgens Joline groot. “Met de Body Wizard Duo kun je zoveel verschillende mensen helpen. Mensen die willen afvallen, sporters die net dat laatste randje vet niet wegkrijgen en bijvoorbeeld vrouwen die zwanger zijn geweest en hun buikje niet helemaal wegkrijgen. Cryolipolyse is erg populair op dit moment en met de Body Wizard Duo van MedCos Skinsolutions kun je ook nog eens vier zones /plaatsingen tegelijk doen.”

Kuurverband
De beste resultaten met de cryolipolyse apparatuur van MedCos behaal je na 3 behandelingen. “Het verhaal van MedCos Skinsolutions klopt. En het werkt. Dat zien de klanten ook, dus dan komt die mond-tot-mond reclame vanzelf op gang. Daarnaast is de behandeling ook niet pijnlijk. In het begin is het even wennen en het kan wat beurs aanvoelen na de behandeling, maar je kunt meteen weer alles doen. Dat spreekt klanten ook aan. Natuurlijk is het resultaat niet bij iedere klant hetzelfde, iedereen is anders. De een verliest al veel centimeters na de eerste behandeling en de ander ziet pas resultaat na een tweede behandeling. Dat leg ik de klanten ook wel duidelijk uit. Een kuur van drie behandelingen is noodzakelijk om het beste resultaat te behalen. Daarnaast geef ik ze ook voedingsadvies en heb ik een samenwerking met een diëtiste. De behandeling werkt, maar natuurlijk niet als je daarna – bij wijze van spreken – elke dag naar de McDonalds gaat.” De prijs is voor sommige klanten soms wat hoog. “Als je met meerdere koppen tegelijk wilt werken, dan kan de prijs wel oplopen. Maar daarom bied ik klanten vanaf januari aan om in termijnen te betalen. In deze tijd kan dat geen kwaad en door de actie van MedCos kan ik dit ook doen. Ik hoef het hele jaar niks te betalen, dus kan ik ook wat doen voor mijn klanten.”

Ondersteuning
Over de ondersteuning van MedCos is Joline heel erg tevreden. “Mijn accountmanager Sjahnita staat altijd voor me klaar. Je kunt haar bellen of appen en dingen bespreken. Twijfel je over hoe je een klant het beste kan helpen of heb je een andere vraag? Er wordt direct gereageerd. Ik ben heel blij dat ik deze kans heb gegrepen en ik weet zeker dat dit de start is van de groei van mijn salon. Ook in deze tijden moet je investeren en door de actie van MedCos Skinsolutions is dit een zeer interessante investering.”

Profiteren van deze aanbieding?
In de november editie van vakmagazine De Beauty Professional was de complete aanbieding van MedCos Skinsolutions te vinden.

Voor meer informatie: www.medcosskinsolutions.nl

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Belangrijke doorbraak voor schoonheidsspecialisten: BTW-vrijstelling voor specialistische behandelingen goedgekeurd

Belangrijke doorbraak voor schoonheidsspecialisten: BTW-vrijstelling voor specialistische behandelingen goedgekeurd

Posted on

Na een periode van intensief overleg met de Belastingdienst heeft Nathalia van ...

Dr. Spiller kiest voor Beauty2People

Dr. Spiller kiest voor Beauty2People

Posted on

De vraag naar huidverbeterende cosmetica die de natuur respecteert, groeit gestaag. In ...

Hét evenement om niet te missen! Huydcongres 2024 – 16 maart 2024

Hét evenement om niet te missen! Huydcongres 2024 – 16 maart 2024

Posted on

Op 16 maart staat het HUYD Congres weer voor de deur, met ...

Lezersactie BEAUTY DÜSSELDORF

Lezersactie BEAUTY DÜSSELDORF

Posted on

Van 22 tot en met 24 maart 2024 vindt BEAUTY DÜSSELDORF plaats, ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Refillables van Haparko
Joline Onderwater: “Een jaar gratis, die kans moest ik pakken”