HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Ralf van Houts: “Aanpassingsvermogen essentieel om te overleven”

Ralf van Houts, directeur DÉCAAR Nederland B.V., vertelt in dit artikel over wat DÉCAAR voor beautyprofessionals kan betekenen en hoe hij terugkijkt op zakendoen in tijden van de Corona-crisis. We zijn gelukkig weer aan het werk, maar het is nog niet helemaal zoals vanouds. Het DÉCAAR team staat in ieder geval altijd voor jou als professional klaar.

Ralf van Houts: “Aanpassingsvermogen is essentieel om te overleven. Niet bij de pakken neer gaan zitten, ook al zijn de afgelopen tijden voor geen van ons makkelijk geweest. Natuurlijk moesten wij ook een aantal keer slikken tijdens de eerste én tweede lockdown, maar door het niveau van aanpassingsvermogen binnen ons team, kan ik oprecht zeggen dat wij er sterker uit zijn gekomen als bedrijf én als team. De focus kwam bij zowel sales als marketing direct te liggen, op hoe wij onze partners konden ondersteunen. Behandelen was niet meer mogelijk, maar de consument bleek gelukkig trouw te blijven aan de DÉCAAR-specialist en zijn of haar advies voor home treatments en productgebruik. Wij hebben vijf verschillende home care treatments samengesteld, gebaseerd op huidtype, met bijbehorende treatment handleiding en productaanbieding. Met alle acties die wij doen, behoudt de partner altijd de volledige marge op producten. Wij leveren dus in, maar onze partners niet en natuurlijk al helemaal niet tijdens Corona.
Een tweede krachtige tool waardoor onze partners alsnog inkomsten konden – en nog steeds kunnen – genereren ten tijden van Corona, is door onze webshop. Deze webshop bieden wij gratis aan; de partner heeft nergens meer omkijken naar. Wij verzorgen alles van A tot Z, terwijl de partner 20% marge behoudt. Waar ik nog wel het meest trots op ben, is dat niet alleen partners met een eigen DÉCAAR webshop online productverkoop kunnen realiseren, maar dat iedere partner profiteert van de populariteit van ons mooie merk. Wanneer de consument namelijk in de landelijke DÉCAAR webshop (www.decaar.nl) een bestelling plaatst, ontvangt de dichtstbijzijnde DÉCAAR-specialist hier ook weer 20% provisie op. Als laatste hebben wij een lange periode geen verzendkosten gerekend.”

Algenpeeling
Kortom, een leverancier die klaar stond én staat voor jou als beautyprofessional. Maar waar staat DÉCAAR om bekend? Wat is de meerwaarde van de behandelingen in jouw salon? “DÉCAAR is leverancier van de enige en échte Algen Peeling. De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen de productie van nieuwe cellen. Daarnaast geeft het een enorme boost aan de collageen- en elastineproductie en heeft het een normaliserende vermogen op alle andere huidfuncties. Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de DÉCAAR Algen peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.”

Overige behandelingen en productlijnen
Maar DÉCAAR biedt nog meer. “Naast de Algen Peeling hebben wij een speciaalbehandeling op basis van fruitzuren, namelijk de Deep Phyto Peeling en een speciaalbehandeling waarbij de huidverbeterende werkstof Perfluorcarbon de hoofdrol speelt, namelijk de Oxygen Treatment. Het productaanbod bestaat uit zes verschillende lijnen: de Age Reverse line voor effectieve huidverjonging, de Brightening line voor het verminderen en tegengaan van pigmentvlekken en huidveroudering, de Delicate Skin line voor de huid met gevoeligheid en couperose, de Oily & Combination Skin line voor het zichtbaar verminderen van ontstekingen en de Cleanser line, met een uitgebreid aanbod van zuiverende en verzorgende cleansers, toners en exfolianten.”

Partner
Wie DÉCAAR Paris in de salon wil hebben, kan van DÉCAAR Nederland het volgende verwachten: “Wij zijn niet alleen een cosmeticagroothandel, maar vooral ook een sterke partner in business. Kwalitatieve trainingen, kosteloze marketingondersteuning, jouw persoonlijke salon coach en continue ontwikkeling in het product- en behandelaanbod, maken ons de ideale zakenpartner.”

www.decaar.nl

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Belangrijke doorbraak voor schoonheidsspecialisten: BTW-vrijstelling voor specialistische behandelingen goedgekeurd

Belangrijke doorbraak voor schoonheidsspecialisten: BTW-vrijstelling voor specialistische behandelingen goedgekeurd

Posted on

Na een periode van intensief overleg met de Belastingdienst heeft Nathalia van ...

Dr. Spiller kiest voor Beauty2People

Dr. Spiller kiest voor Beauty2People

Posted on

De vraag naar huidverbeterende cosmetica die de natuur respecteert, groeit gestaag. In ...

Hét evenement om niet te missen! Huydcongres 2024 – 16 maart 2024

Hét evenement om niet te missen! Huydcongres 2024 – 16 maart 2024

Posted on

Op 16 maart staat het HUYD Congres weer voor de deur, met ...

Lezersactie BEAUTY DÜSSELDORF

Lezersactie BEAUTY DÜSSELDORF

Posted on

Van 22 tot en met 24 maart 2024 vindt BEAUTY DÜSSELDORF plaats, ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Beauty Award Special: ‘De weg naar… de finale!’ SSP van het Jaar, regio West
Ralf van Houts: “Aanpassingsvermogen essentieel om te overleven”