HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Ineke Vollemans-Sarink neemt na 44 jaar afscheid als directeur van Sothys

Mevrouw Vollemans-Sarink, die wij allemaal kennen als de directeur van Sothys Nederland bv, heeft haar directietaken overgedragen aan een nieuwe directeur: Robin Vollmer. Wij van De Beauty Professional hebben tijdens de Christmas Days in BeautyCube al kennis met hem mogen maken. Een man met veel ervaring als manager in onder andere de kappersbranche. De taken van mevrouw Ineke Vollemans-Sarink zijn per 1 november overgedragen. Momenteel is er natuurlijk sprake van een inwerkperiode, waarbij Robin heel graag kennis wil maken met het merk en de schoonheidsspecialisten en partners die met het merk werken.

Mevrouw Vollemans-Sarink zal niet helemaal van het toneel verdwijnen. Zij liet vandaag in een bericht het volgende weten.

De brief van mevrouw Vollemans-Sarink

“Na 44 jaar met veel plezier en toewijding de directie te hebben gevoerd binnen Sothys Nederland bv heb ik per 1 november 2022 deze taak overgedragen aan Robin Vollmer. Enkele van u hebben hem al ontmoet op de Beauty Cube dagen in Almere.

Ik blijf nog lid van de raad van Bestuur van Sothys en daarnaast als Business Consultant nog enkele maanden werkzaam bij Sothys Nederland bv om de heer Robin Vollmer te begeleiden. Hij is een ervaren manager in de beautybranche. Voorlopig zijn de financien ook nog onder mijn hoede. In bijna een halve eeuw voor Sothys werken kwam er veel langs waarin ik mijn creativiteit kon uitleven. Zo waren daar met regelmaat van de klok de promoties, de teksten, de powerpoint, de advertenties en het nodige vertaalwerk. Samen met het personeel heeft dat geleid tot het positioneren van Sothys Nederland bv op de beautymarkt in Nederland.”

Mevrouw Vollemans bedankt verder iedereen voor de fijne samenwerking en geeft aan dat er in het nieuwe jaar een afscheidsreceptie komt. Wij van De Beauty Professional willen mevrouw Vollemans-Sarink bedanken voor de fijne jaren waarin wij contact hadden en haar veel succes wensen. Wij zien ook uit naar een verdere kennismaking en samenwerking met Robin Vollmer.

Meer weten?
Nieuwsgierig naar de nieuwe directeur van Sothys? Je ziet hem in een van Reels van De BeautyCube al voorbij komen: https://www.instagram.com/reel/CksuUohj99H/?utm_source=ig_web_copy_link

Uiteraard zullen wij binnenkort meer vertellen in ons vakmagazine.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Niet ALLE zorgverzekeraars gaan voor verplichting SKIN register
Ineke Vollemans-Sarink neemt na 44 jaar afscheid als directeur van Sothys