HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

PolivitaminiC Treatment by Alissi Brontë

De PolivitaminiC Treatment van Alissi Brontë in woord en beeld… Al enige tijd kun je in ons vakmagazine en op onze website meer lezen over het Spaanse merk Alissi Brontë. Onlangs onderging het merk een complete re-branding. In Nederland wordt het merk gedistribueerd door Attirance Cosmetics Company uit Breda. Eigenaresse Marijke Stoop heeft al 27 jaar een eigen salon, kwam zo’n vijf jaar geleden in contact met dit mooie merk en was meteen verkocht. “Het merk is gericht op huidverbetering en is natuurlijk. Kortom, helemaal van deze tijd. En de resultaten die ik zag waren prachtig. Ik wilde schoonheidsspecialisten heel graag kennis laten maken met dit mooie merk.”

Om nog meer schoonheidsspecialisten te overtuigen, bood ze ons aan de PolivitaminiC Treatment, een van de sterbehandelingen van Alissi Brontë, te ervaren. Dat liet ik me geen tweede keer zeggen. In de komende editie van De Beauty Professional neem ik je dan ook mee in het verhaal van Alissi Brontë en de behandeling die ik – Moniek – onderging.

Voorproefje

We geven je alvast een voorproefje van de stappen van deze behandeling. De PolivitaminiC Treatment die ik onderga duurt circa 1.5 uur. Maar je kunt het ook in stukjes knippen voor klanten die minder tijd hebben. Uiteraard kan het het beste worden ingezet in kuurverband. Marijke vertelt wat mij te wachten staat: “Allereerst doen we natuurlijk een reiniging. Daarna volgt een scrub, een peeling, een hydroxypeeling, een vitamine C-Ampul, een bindweefselmassage en afsluitend een bubbelmasker en een crème met SPF. De ampul is voor iedereen die meer glans en energie wilt in de huid en een verbetering wenst in bijvoorbeeld pigmentverstoringen. Maar ook voor iedereen die een vitamineboost in de huid nodig heeft en die aan anti-aging wil werken.”

Meest bijzondere

Iets wat ik tijdens de behandeling als bijzonder heb ervaren is het Bubble Mask. Hier lees je meer over dit masker:

Rebranding cosmedische lijn

In het artikel vertellen we je ook meer over het merk, dat binnenkort komt met een rebranding van de AlissiMed lijn. De verwachting was dat het in het najaar zou komen, maar het laat iets langer op zich wachten. Marijke: “Mijn verwachtingen zijn wel heel hoog, want met deze lijn gaan we nog meer huidverbetering kunnen bewerkstelligen door middel van bijvoorbeeld zwaardere peelings en microneedling.”

Op onze socials zie je ook een voorproefje in video.

We hebben de afgelopen periode meer geschreven over Alissi Brontë. En voor wie dit merk wil uitproberen is er een heel gave actie. Bekijk het snel hieronder!

Meer artikelen kun je vinden via DEZE LINK!

Ben jij nog geen abonnee van vakmagazine De Beauty Professional? BEKIJK DE AANBIEDINGEN HIER!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige
Ineke Vollemans-Sarink neemt na 44 jaar afscheid als directeur van Sothys
PolivitaminiC Treatment by Alissi Brontë

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord