HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Keuzes: ze bepalen wie je bent

Om je doel te bereiken zijn keuzes zo ontzettend belangrijk en ze worden vaak gedachteloos gemaakt. Maar het zijn wel jouw keuzes die je gemaakt hebben tot wie je nu bent. Alles wat jij denkt over jezelf, over geld, over anderen, over je bedrijf, al jouw gedachten hebben je keuzes laten maken die jouw werkelijkheid creëerden. In het Engels is daar ook een uitspraak voor: ’What you think, you become’. Alle grote guru’s lopen weg met deze uitspraak en niet voor niets, het is gewoon waar. Wij zijn het gevolg van onze gedachten.

Bewust van je keuzes

Keuzes maken we altijd op basis van onze gedachten. De kracht van je gedachten op jouw leven is bijzonder groot. Door je bewust te worden van jouw gedachten en de invloed die ze hebben op jouw (dagelijkse) keuzes kun je gerichter gaan sturen op wat je wilt bereiken. Hou eens bij in een notitieblokje welke keuzes je allemaal op een dag hebt. Ben je tevreden over de keuzes die jij hebt gemaakt? Heb jij ‘ja’ gezegd terwijl je eigenlijk ‘nee’ wilde zeggen, dat is jouw keuze. Dan doe je jezelf tekort. Die keuze heeft gevolgen. Je bewust worden van al je gedachten en je keuzes is de eerste stap naar krachtiger ondernemen. Vaak is de juiste keuze die je als eerste intuïtief al voelt.

De kunst is om niet altijd te luisteren naar je eigen gedachten en het verschil te weten tussen je altijd waarschuwende verstand die je wil houden waar je bent omdat dat veilig is, en je intuïtie die je graag verder helpt. Daar ligt de sleutel tot succes. Als je het moeilijk vindt hierin duidelijkheid te krijgen dan help ik je graag!

Krachtiger ondernemen

Inzicht in je eigen persoonlijkheid, je gedachtegang en de keuzes die je op basis daarvan maakt maken je een meer zelfverzekerd en een sterkere ondernemer. Je groeit als persoon en dus ook als bedrijf. Succes is een keuze!

Wil jij ook groeien met je onderneming? Plan hier een vrijblijvend gesprek met mij in.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Blog Linda Dool: ‘Een maand rust’
Keuzes: ze bepalen wie je bent

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord