HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Dromen uit laten komen by Tom Sebastian

Iedereen heeft het, die ene droom of wens waar je zo intens naar verlangt, misschien je hele leven al. Voor sommigen blijft het altijd die onbereikbare droom. Dat is alleen omdat ze zelf geloven dat het niet haalbaar is. Want dromen waar je in gelooft en die je als doel stelt komen wel uit!

Dromen als doel stellen
Hoe laat je je droom uitkomen? Om te beginnen moet je je droom echt als doel gaan stellen. Zie voor je hoe het eruit ziet, wat zie je? Ga je voelen alsof je droom al is uitgekomen, hoe voelt dat? Schrijf je droom ergens op waar je het elke dag ziet zodat je onderbewustzijn dit elke dag opneemt als gesteld doel. Een briefje op de spiegel, het startscherm van je telefoon, zo maak je het tastbaar. Lees je doel hardop twee keer per dag, zodat je onderbewustzijn het doel als waarheid gaat beschouwen. Je onderbewustzijn kan namelijk geen onderscheid maken tussen wat echt en denkbeeldig is. Door steeds jouw doel te herhalen programmeer je jezelf als het ware om jouw doel waarheid te maken.
Ik heb een aantal jaren geleden als doel gesteld volledig vrij en onafhankelijk te willen zijn. Ik wilde genoeg tijd om mijzelf te kunnen ontwikkelen en anderen te helpen. Werken met mensen die mij energie geven en genoeg geld verdienen om een stressloos leven te kunnen leiden. Ik heb me hierop gefocust en alles wat me hiervan afleidde geschrapt. Ik had mijzelf een jaar de tijd gegeven mijn doel voor elkaar te boksen. Ik had de einddatum in mijn agenda geschreven en was elke dag met mijn doel bezig. Dat doel, die droom heb ik nu bereikt.

De eerste stap zetten
Als je heel erg bewust bezig gaat met jouw droom heb je de eerste stap gezet. Je hebt je droom gesteld als doel. En een doel haal je meestal niet in één keer maar in kleine stapjes. Schrijf de volgende stap op die je gaat nemen om jouw doel te bereiken en doe dat meteen, schuif niets meer op de lange baan, onderneem actie! Bepaal voor jezelf ook een einddatum wanneer je je doel gehaald wilt hebben. Zo begin je je doel concreet te maken!
Focus je echt alleen op dat doel wat jouw grote droom is. Geen plan B, geen uitwegen. Daar geloof ik niet in, dat zijn alleen maar afleidingen van wat je echt wilt. Het gaat om wat je écht wilt! Maak hiervoor een vastomlijnd plan zodat je richting krijgt en je doel overzichtelijk wordt. Laat je ook niet afleiden door negatieve gedachten. Blijf gefocust, dan komt het uiteindelijk altijd goed.

De vier punten die het waar maken
Vertrouw op jezelf en je eigen kunnen, geloof in je droom waarmaken. Je hebt die droom niet voor niets. Erin geloven, het zien, voelen en eraan werken zijn de vier punten die het waar gaan maken. Alles wat je (de juiste) aandacht geeft groeit. Als je deze vier punten toepast op jouw droom, zal ook jouw droom uitkomen!

Wil jij ook groeien met je onderneming? Plan hier een vrijblijvend gesprek met mij in.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
De kleur van het jaar 2023 voor nagels, haar en make-up!
Dromen uit laten komen by Tom Sebastian

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord