HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuwe bestuursleden benoemd bij Beauty Trade Professionals

(v.l.n.r.: Marco Kronenburg, Sico Beljon, Sietske Leenstra, Erik Ceelen en Manu Swevers)

Op de algemene ledenvergadering van de BTP op 29 mei 2024 zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd: Marco Kronenburg van MSK-Podiamed, Manu Swevers van Gharieni Nederland en Sico Beljon van Chi Natural Life. Deze benoemingen volgden op het aftreden van Jan Zwoferink, de voorzitter van het bestuur van de BTP, en Duco van Keimpema en Bob Schwering, die allen hun benoemingstermijn hadden voltooid.

Marco Kronenburg, oprichter en eigenaar van MSK-Podiamed, is al ruim vijftien jaar lid van Beauty Trade Professionals. Hij heeft zijn kandidatuur zorgvuldig overwogen en zich uitgebreid laten informeren door de andere bestuursleden en verenigingsmanager Maddy Weide. “De BTP is een vereniging van serieuze leveranciers, waarin ik nog wel uitdagingen zie. Hiervoor moeten nog enkele stappen genomen worden, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken,” aldus Kronenburg.

Manu Swevers, verantwoordelijk voor de Benelux bij Gharieni, het bedrijf dat door zijn vader werd opgericht, volgt Kurt Thomassen op en heeft een nieuw gezicht gegeven aan Gharieni Nederland. Sinds september 2022 heeft Gharieni Group Bentlon overgenomen om het productassortiment verder te spreiden. “Hoewel mijn focus op de Benelux ligt, ga ik regelmatig mee naar internationale beurzen. De ideeën die ik daar opdoe, kunnen hier goed gebruikt worden.” Manu, met zijn technische achtergrond en expertise in nieuwe technologieën, kijkt ernaar uit om zijn steentje bij te dragen binnen het bestuur.

Sico Beljon, nu directeur bij Chi Natural Life na de overname door zijn vader Ton Beljon, startte zijn carrière na zijn studie Commerciële Economie in de buitendienst van het bedrijf. “Ik heb veel zin om samen met de andere bestuursleden een nieuwe impuls aan de vereniging te geven en ik zit dan ook vol met ideeën!”

Met deze nieuwe benoemingen kijkt de BTP met vertrouwen naar de toekomst.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Littekenverzorging met Lavendel
Nieuwe bestuursleden benoemd bij Beauty Trade Professionals

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord