HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

De week van… 6 jaar Nerina Skin Clinic!

“Mijn naam is Nerina Goli. Ik ben een enthousiaste vrouw met een ijzeren doorzettingsvermogen. Ik werk hard om mijn dromen werkelijkheid te laten worden. Ik ben geboren in 1981 in Teheran in Iran. Op 5 maart 2002 kwam ik in Nederland wonen. Ik kwam naar Nederland met het doel om een succesvolle vrouw te worden.” Lees hier verder het verhaal en ‘De week van…’ Nerina, die vorig jaar werd genomineerd voor een Beauty Award en nog even op die uitslag moet wachten!

“Afgelopen 16 jaar heb ik er hard voor gewerkt en een groot deel van mijn dromen waar gemaakt en daar ben ik supertrots op. Ik ben een levend bewijs van het gezegde ‘als je echt iets wil, dan gaat het lukken!’ Als vrouw leef je in landen als Iran onder dwang en heb je weinig te zeggen. Met die instelling had ik altijd moeite. Toen ik in het vrije Nederland kwam wonen, wilde ik bewijzen dat een Oosterse vrouw net zo goed heel veel kan bereiken. Ik droom altijd dat ik een rolmodel en een voorbeeld word voor veel andere vrouwen die dezelfde ervaring hebben. Ik heb in korte tijd de Nederlandse taal geleerd. Daarna ging ik studies volgen van HBO tot Universiteit. Momenteel werk ik met veel liefde en plezier als schoonheidsspecialiste en bijna als medisch schoonheidsspecialiste. Vorig jaar ben ik genomineerd voor een Beauty Award in de categorie: ‘Beste schoonheidsspecialiste van Nederland’. De uitreiking is door Corona verzet naar april 2020/2021, dus de uitslag laat nog even op zich wachten. Hieronder lezen jullie mijn dagboek over de aanloop naar het 6 jarig bestaan van Nerina Skin Clinic.”

‘De week van…’

Maandag 28 september
“Ik wilde al een tijd een nieuw merk lanceren in de salon, maar gezien de situatie rond Corona twijfelde ik enorm en durfde ik niet. Uiteindelijk heb ik tegen mijzelf gezegd: ‘geen angst Nerina en ga voor je droom’. Ik heb de Vertegenwoordiger van het merk gesproken en de trainingen via een webinar bijgewoond. Vandaag is de dag van het lanceren van onze nieuwe merk Image Skincare!
IMAGE Skincare is één van de snelst groeiende leveranciers van huidverzorgingsproducten met actieve farmaceutische werkstoffen en realiseert huidverzorging van het hoogste niveau. De filosofie: Een mooie huid begint met een gezonde huid. De cosmedische producten van IMAGE Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Deze specialisten werken uitsluitend met de meest effectieve farmaceutische ingrediënten voor maximale resultaten bij de huidverzorging. Alle producten werken op celniveau en realiseren optimale voeding, correctie en bescherming van de huid. IMAGE Skincare is expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem een oplossing!

Alle producten van Image Skincare:
* Bevatten GEEN chemische bestanddelen zoals parabenen
* Vrij van chemische geur- en kleurstoffen
* Niet op dieren getest
* Natuurlijke conserveringsmiddelen
* Geproduceerd met respect voor het milieu

Live now. Age later…

Dinsdag 29 september
“In de maand maart ben ik ineens erg ziek geworden: hart kloppingen, angst gevoel, moe, veel hoofdpijn en niet kunnen slapen. De diagnose van de dokter was dat ik een zware burn-out had. De situatie rond Corona en dat we dicht moesten in die tijd, heeft mij nog zieker gemaakt. Ik heb hulp gezocht bij een goede therapeut en besloten een aantal dingen te veranderen in mijn leven en gezonder te gaan leven: mediteren, bidden tot God, in de natuur lopen, foto’s maken van de prachtige bloemen en heerlijke nieuwe recepten maken, heeft mij echt geholpen. Door mijn Perzische achtergrond heb ik veel verstand van kruiden en natuurlijke producten en de werking ervan. Ik heb besloten mijn eigen merk op basis van vers fruit, oliën, bloemen en kruiden te maken. Ik had er toch alle tijd voor.

Vandaag ging ik pompoenen kopen voor de verse maskers van mijn eigen merk Neri Fresh. Want wij hebben een seizoensbehandeling met pompoen. Neri Fresh is mijn Homemade Masker en Scrub met natuurlijke ingrediënten. Deze verse gezichtsmaskers zitten stuk voor stuk vol verse, verzorgende ingrediënten: ‘Every day fresh with Neri_Fresh’.

Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Woensdag 30 september
“Vandaag ben ik in Woerden voor mijn laatste praktijkexamen tot Medisch Schoonheidsspecialist / Masterclass Dermatologie voor schoonheidsspecialisten. Mijn reden om deze opleiding te gaan volgen is dat je door deze masterclass onderscheidt maakt door:

– Professionele medische kennis volgens medische richtlijnen over de huid;
– Specialist in acne, medische camouflage en ontharingstechnieken;
– Professionele aanpak van huidproblemen bij uw cliënten;
– Deelnemer in de zorgketen van samenwerking tussen huisartsen, dermatologen en andere huidprofessionals;
– Aansluiting op actuele ontwikkelingen in dermatologie;
– Preventief herkennen van verdachte plekjes bij uw cliënten;
– Kennis op het gebied van cosmetica-ingrediënten in huidverzorgingsproducten;
– Kunde om te werken met specialistische apparatuur, zoals: microdermabrasie en IPL/laser
– Een bedrijfstechnisch succesvolle salon;
– Gevolgde hoogwaardige kwalitatieve opleiding bij U-Consultancy, geaccrediteerd door de NRTO, het CRKBO en de SNRO.”

Donderdag 1 oktober
“Bezoek van Jessica vertegenwoordiger van mijn top leverancier Mesoestetic. Zij kwam met een mooi bosje bloemen vanwege ons 6 jarig jubileum. Verder praten we altijd over casussen die ik in de praktijk tegen kom over huidproblemen en geeft ze haar goede adviezen betreft medische peeling, microneedling en laserbehandeling.”

Vrijdag 2 oktober
“Hiep Hiep HOERA… Nerina Skin Clinic bestaat 6 JAAR🎈🎈🎈 Ik vier mijn 6-jarig jubileum en dat doe ik samen met jou🎊🎈 Ik kijk terug op prachtige jaren en heb al heel veel bereikt. Ik heb zulke geweldige mensen ontmoet en het succes is te danken aan mijn klanten. Een stukje geschiedenis; hoe is Nerina Skin Clinic ontstaan? 6 jaar geleden begon ik (in een klein kamertje thuis) met een eigen schoonheidssalon. Al snel ontdekte ik mijn passie voor wellness en huidverbetering. Het werd te druk om thuis te blijven werken en dus besloot ik naar de Nijverheidstraat in Heerjansdam te verhuizen… wie had dat gedacht, van een klein kamertje thuis naar een eigen salon met personeel. En zoals jullie hebben kunnen lezen heb ik nog veel meer plannen voor in de toekomst!”

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Waarom is bdr uniek in microneedling?

Waarom is bdr uniek in microneedling?

Posted on

Je hebt uiteraard al vaker gehoord over het concept microneedling, aangezien het ...

De layering techniek van bdr®

De layering techniek van bdr®

Posted on

De huid ontdoet zich elke dag van zo’n miljoen dode huidcellen. Verschillende ...

Blog Linda Dool: Effectief NEE zeggen voor een goede balans

Blog Linda Dool: Effectief NEE zeggen voor een goede balans

Posted on

Als beauty ondernemer komen wij het regelmatig tegen. De klant gaat jouw ...

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Posted on

In twee ruime hallen genieten van alles wat het vak zo mooi ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Oktober: Stilstaan bij borstkanker
De week van… 6 jaar Nerina Skin Clinic!