HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Geniet van de nieuwste editie van De Beauty Professional

Dit weekend kun je weer lekker gaan lezen! Want jouw favoriete vakmagazine is weer binnen! Wat eigenlijk een beurseditie moest worden is op het laatste moment toch nog veranderd. Maar je hebt alsnog een lekkere dikke editie voor je liggen! Met ook heel interessante artikelen. Dat de beurs niet doorging betekent natuurlijk dat leveranciers jullie wel wilden vertellen wat zij nieuw hebben en wat ze voor jullie hebben gedaan om in de salon vernieuwend te kunnen zijn. Op onze website heb je al wat voorproefjes gehad. Maar we willen hier ook nog wel wat andere teasers geven!

Lord&Berry

Cover by Lord&Berry
Allereerst de cover! Vinden jullie hem ook niet mooi! Het is na de hele coronaperiode eindelijk weer eens een eigen cover geworden. Dit keer is de cover gemaakt in samenwerking met Lord&Berry. In het magazine vind je dan ook een waanzinnige step-by-step! En houdt de website in de gaten, want volgende week komt de video online! Lees verder in dit artikel waar Lord&Berry voor staat en wat er zo bijzonder is aan dit merk dat medio vorig jaar in Nederland werd geïntroduceerd! Maar stay tuned voor de ‘making of movie’!

Zuren op de huid

Hoofdartikel: Zuren op de huid, de do’s and don’ts op een rijtje
Het hoofdartikel deze editie gaat over zuren: AHA’s BHA’s en PHA’s… Het gebruik van zuren is in beautyland al lang geen trend meer, maar een bijna routinematige handeling tijdens een facial. Toch zijn er een aantal belangrijke punten waarop een huidexpert dient te letten. Om te beginnen het verschil tussen de verschillende
zuren. En wat het effect hiervan op de huid is. Maar ook wanneer je welk zuur inzet. Zuren kunnen bijdragen aan huidverbetering, maar bij verkeerde toepassing kan het de huid net zo goed onomkeerbaar schaden. Daarom is gedegen kennis van de zuren onmisbaar. En deze kennis geven we jou in dit artikel!

Cyber parfum

Technologie en beauty: de versmelting gaat alsmaar verder
Renske Mennen dook voor deze editie weer in de trends: “Sinds het eerste artikel dat ik voor De Beauty Professional schreef, heb ik het niet meer zo uitgebreid gehad over de invloed van technologie op de beautybranche als in dat eerste artikel. Het is hoog tijd voor een update, aangezien we na twee jaar heel wat innovaties verder zijn.”

Covid vaccin & fillers

De effecten van het COVID-19 vaccin op cosmetische fillers
Carla Uppelschoten dook dieper in een actueel onderwerp. De bijwerkingen van de verschillende COVID-19 vaccinaties houden Nederland in de ban. Niet alleen zijn trombose gevallen bekend, maar ook een aantal allergische reacties bij mensen met cosmetische fillers. Denk hierbij aan opgezwollen lippen of zwellingen in het voorhoofd. In de afgelopen maanden hebben in verschillende landen tientallen mensen met cosmetische fillers ontstekingen gekregen naar aanleiding van een vaccinatie met Pfizer of Moderna. Maar hoe komt deze ontsteking tot stand en wat heeft de vaccinatie hiermee te maken? In dit artikel kom je hier alles over te weten.

De weg naar succes

Tom Sebastian over groei, trends en de weg naar succes
Tom Sebastian is onze vaste columnist voor zowel het vakmagazine als de website. Via de website geeft hij antwoord op vragen van jou als lezer. De tips van Tom zijn voor iedere beauty ondernemer altijd zeer waardevol en hij heeft velen geholpen met hun weg naar succes. De tips die Tom geeft, voert hij ook uit binnen zijn bedrijf. En onlangs heeft hij daarom wat veranderingen doorgevoerd. Want net als jullie, wil ook Tom groei realiseren. We spreken Tom over hoe je als beautyondernemer groei kan realiseren. En dan bedoelen we niet alleen de groei van jouw bedrijf, maar ook persoonlijke groei. En natuurlijk komen er nog veel meer interessante zaken aan bod. Doe er je voordeel mee!

Nog meer teasers!Dit en natuurlijk nog veel meer! Wij wensen jullie veel leesplezier! Heb je nog geen abonnement? Klik dan hier, sluit een abonnement af en krijg er ook nog een mooi cadeau bij!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
OPI lanceert Nature Strong
Geniet van de nieuwste editie van De Beauty Professional

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord