HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Opening visagieschool met nieuw concept

Gloednieuwe visagieschool met uniek concept dat zich focust op re-integratie, opent haar deuren op een prachtige locatie in de haven van Scheveningen.

Anoek van Nunen (47) heeft bijna 30 jaar (internationale) ervaring als Hair & Make-up Artist en fotograaf. Ze werkte onder andere als vaste Hair & Make-up Artist en fotograaf van Caro Emerald (The Jordan). Ze wil haar passie en kennis nu gaan inzetten om een nieuwe generatie visagisten op te leiden.

Zij wil eenieder die affiniteit heeft met make up een betaalbare en doelgerichte opleiding met praktijkervaring aanbieden. Een opleiding voor re-integratie naar de arbeidsmarkt maar ook een opleiding voor de particulier.

De opleiding biedt naar eigen zeggen iedereen een kans om na 20 weken aan de slag te gaan als Make-up Artist. “Hierdoor zullen de kansen op een succesvol verloop van een stage-ervaring of toetreding tot de arbeidsmarkt toenemen. Denk daarbij aan het assisteren bij visagie workshops, stage lopen bij cosmeticahuizen of het verzorgen van visagie tijdens een shoot / film of commercial.” Tijdens de opleiding organiseert de school ook verschillende studie uitjes. Bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Filmstudio’s van Hilversum of een kijk je nemen op een filmset.

Make it UP Visagie Opleiding gaat naar eigen zeggen voor een nieuwe generatie Make Up Artiesten. “Het is een creatieve plek waar een visagieschool en fotografiestudio samenkomen.”
De opening van de school vindt plaats op 6 februari vanaf 18:00 en is gevestigd aan de Zeesluisweg in Den Haag.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
3 nieuwe trends voor 2023: zeemos, onsexy schoonheid en van zaad tot huid
Opening visagieschool met nieuw concept

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord