HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results: Bioslimming

In deze rubriek laten wij altijd een beautyprofessional aan het woord die een resultaat uit de salon laat zien waar hij of zij erg trots op is. Claudia Breda, eigenaresse van Fitsolution.nl (Fitsolution Boutique) kon in eerste instantie niet kiezen. Ze stuurde ons meerdere resultaten die zij had behaald met Bioslimming behandelingen. En inderdaad… wij konden eigenlijk ook niet kiezen! Daarom in dit artikel meerdere resultaten die Claudia behaalde met Bioslimming. Wat dat precies is? Lees snel verder.

Bioslimming is een bodywrap die in een aanzienlijke korte tijd je huid verstrakt, zorgt voor minder cellulite en een langdurig resultaat geeft vanaf de eerste behandeling. De vetverbrandingseigenschappen van cafeïne worden versterkt met algen extracten die in Bioslimming formules worden gebruikt. “Wat zo bijzonder is aan deze behandeling is dat je snel resultaat boekt zonder pijnlijke massage grepen” vertelt Claudia. “De meeste anti-cellulite behandelingen zijn pijnlijk en duren lang voordat er resultaat te zien is. De Bioslimming behandeling duurt ongeveer 60 min. Eerst word het lichaam op diverse punten gemeten of er worden foto’s gemaakt. Vervolgens wordt de eerste gel aangebracht (Detox), dan de tweede gel (active slim) en daarna bedekt met folie. De klant krijgt het op het behandelde gebied wat warmer en het is dan tijd om heerlijk 30-40 min te ontspannen. Als extraatje kunnen klanten ook nog een facial boeken. Daarna word de folie verwijderd en de laatste gel (ultra slim) aangebracht. Dan volgt een stevige bindweefselmassage op de behandelende gebieden. De klant merkt dat het dan al wat kouder wordt en die kou kan gedurende de dag een beetje blijven aanhouden.”

Klant 1 – Huidverstrakking, cellulite, striae en vetverbranding
“Deze klant heeft op alle punten resultaat geboekt. Ze was een jaar geleden bevallen en heeft bij mij wat uurtjes ondergaan. Ze wilde haar striae verminderen en haar huid verstrakken. Vooral op haar buik, dat was echt een punt waar zij zelf heel onzeker over was. Het onderstaande resultaat is na 3 maanden. Deze klant wilde ook heel graag afvallen, maar het lukte haar niet. Bioslimming zorgt ervoor dat je metabolisme word gestimuleerd, dus ook het afvallen is gelukt. Het werkt perfect bij klanten die weinig of geen resultaat boeken op gebied van afvallen.”

Klant 2 – Afvallen en huidverstrakking
“Deze klant wilde heel graag afvallen vooral bij haar buik en ze wilde huidverstrakking. Het onderstaande resultaat is behaald in 4 weken tijd.”

“Om het resultaat te behouden, adviseren wij klanten ook om de trio set na de kuur te gebruiken om zo het resultaat te versterken en te behouden. In totaal bestaat een kuur uit 6 behandelingen. Als onderhoud adviseren wij ook om 1x in de 6 weken terug te komen voor een onderhoudsbeurt.”

Nog wat voorbeelden:
Het resultaat op de foto’s hieronder is behaald na 4 weken. Weg striae!


Klanten over Bioslimming en Fitsalon
“Alle Klanten waren enorm enthousiast! Sommige waren een beetje sceptisch omdat ze het niet konden geloven dat dit resultaat bereikt kon worden. Wat ik zo fantastisch vind aan Bioslimming is dat het pijnloos is en een prachtig resultaat geeft in een zeer korte tijd. En het resultaat blijft ook lang zichtbaar. Om dit zo te houden zijn we bij Fitsolution van mening dat voeding en training ook een grote rol spelen op gebied van afvallen, cellulite en huidverstrakking. Fitsolution begeleidt klanten op gebied van lifestyle verandering of aanpassing. Het is belangrijk dat de klant een gezonde leefstijl aanhoud om dit resultaat te behouden. Ik begeleid mijn klanten graag persoonlijk voor een optimaal resultaat, dus bieden we ook personal training en small group training. Vanaf mei 2021, gaan wij samenwerken met diëtisten en voedingscoaches, zodat er een op maat gemaakt voedingsschema opgesteld kan worden inclusief boodschappenlijst”, aldus Claudia.

MEER WETEN?
Wil jij meer weten over Bioslimming? Is het wellicht iets voor bij jou in de salon en wil je een behandeling van Bioslimming ervaren?. Neem contact op met Gorjana Sijan van Beauty Vortex: 06 50 67 72 06 of ga naar www.beautyvortex.nl.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Belangrijke doorbraak voor schoonheidsspecialisten: BTW-vrijstelling voor specialistische behandelingen goedgekeurd

Belangrijke doorbraak voor schoonheidsspecialisten: BTW-vrijstelling voor specialistische behandelingen goedgekeurd

Posted on

Na een periode van intensief overleg met de Belastingdienst heeft Nathalia van ...

Dr. Spiller kiest voor Beauty2People

Dr. Spiller kiest voor Beauty2People

Posted on

De vraag naar huidverbeterende cosmetica die de natuur respecteert, groeit gestaag. In ...

Hét evenement om niet te missen! Huydcongres 2024 – 16 maart 2024

Hét evenement om niet te missen! Huydcongres 2024 – 16 maart 2024

Posted on

Op 16 maart staat het HUYD Congres weer voor de deur, met ...

Lezersactie BEAUTY DÜSSELDORF

Lezersactie BEAUTY DÜSSELDORF

Posted on

Van 22 tot en met 24 maart 2024 vindt BEAUTY DÜSSELDORF plaats, ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Vitamine C en de collageensynthese
Show your best results: Bioslimming