HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Ria Dierking wint ANKO Ondernemers Award 2023

Posted on

Ria Dierking wint ANKO Ondernemers Award 2023

Ria Dierking van Dierking Haarinstituut in Velp is gisteravond tijdens de 31ste editie van het Coiffure Award gala uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2023. Met het uitreiken van de Ondernemers Award toont de kappersorganisatie waardering aan een excellente ondernemer binnen de kappersbranche.

In januari van dit jaar gaf Ria Dierking zichzelf op om kans te maken op de ondernemersprijs. Deze eervolle prijs gaat naar een ondernemer die uitblinkt in innovatie, onderscheidend vermogen, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen of creativiteit. Na een succesvolle pitch aan de Award Commissie en een salonbezoek van een ervaren ondernemersexpert belandde Ria op de genomineerdenlijst. Volgens de Award Commissie omdat Ria ‘een zeer stabiele en gedreven ondernemer die weet wat ze wil en alles tot in de puntjes heeft geregeld.’

Gisteravond, tijdens het Coiffure Award gala, kreeg Ria Dierking de ANKO Ondernemers Award uit handen van Maurice Vervoort, voorzitter van de Award Commissie.

Ria: “Het winnen van de ANKO Ondernemers Award is echt de kroon op mijn werk. Ik had dit niet zonder mijn personeel kunnen bereiken en ben hen dan ook heel erg dankbaar. Succesvol word je alleen maar met een goed team en de juiste personen achter je zoals mijn lieve man. Ik ben heel blij met de prijs en zal mij nu inzetten om mijn voldoende doel te behalen: het beste haarinstituut van Nederland worden!”

Ria neemt het stokje over van Leander Grotenhuis die in 2021 de ANKO Ondernemers Award won (in 2022 werd er geen award uitgereikt vanwege de coronacrisis). Als winnaar mag zij plaatsnemen in de Award Commissie van de ANKO Ondernemers Award 2024.

fotografie: Tycho Müller

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
VIBRA-B: voor body & mind
Ria Dierking wint ANKO Ondernemers Award 2023