HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

VIBRA-B: voor body & mind

Posted on

Werken op body & mind is de nieuwste trend!

Partner in Lifestyle introduceerde onlangs op de Beautybeurs in Utrecht een innovatief body & mind apparaat voor de Nederlandse en Belgische markt; de VIBRA-B.

Met deze nieuwste lifestyle vibratie-technologie kan je naast huid-verbeterende Face & Body behandelingen ook ontspannings-, energetische-, balans- en resetbehandeling aanbieden. De VIBRA-B heeft een body & mind oplossing vanuit een holistische visie op een 100% natuurlijke manier.

Vibra-B helpt bij esthetische imperfecties en bij energetische ongemakken. Denk aan cellulite, bodycontouring, afslanken en anti-aging als ook aan symptomen als stress, slecht slapen, laag energielevel, hormonale disbalans, vochtretentie, slechte doorbloeding en een disbalans in het metabolisme. Afhankelijk van de doelstelling kan je kiezen uit geautomatiseerde of manuele protocollen – behandeldoelstellingen.

De VIBRA-B werkt met voorgeprogrammeerde protocollen en elke protocol heeft zijn eigen doelstelling. Heel fijn is dat elke behandeling optimale ontspanning biedt. Een half uur ervaring met de VIBRA-B staat gelijk aan 2 uur sporten of yoga-meditatie, wederom afhankelijk van de doelstelling.

Tijdens de behandeling lig je ontspannen en heb je een koptelefoon op met bijpassende, bewezen, binaural beats. Binaural beats ondersteunen de behandeling van de VIBRA-B in het synchroniseren van de hersengolven voor de body & mind balans en reset.

De VIBRA-B verbetert het fysieke en mentale welzijn op een onderbouwde, effectieve en zeer aangename wijze.

Meer informatie of een demonstratie aan te vragen via www.partnerinlifestyle.nl

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Dutch Beauty Award 2022-2023
VIBRA-B: voor body & mind

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord