HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Runners-up: Newcomer of the Year

Posted on
Naam: Lonneke Routs
Salon: Le Sa Lon
Website: www.lesalonbreda.nl“Met mijn deelname kan ik mijn schoonheidssalon presenteren aan een breder publiek en erkenning krijgen voor mijn toewijding en doorzettingsvermogen als starter in deze branche. Het is een spannende mogelijkheid mijn talenten te tonen en te laten zien wat Le Sa Lon uniek maakt. Deelname is niet alleen een kans om te concurreren, maar ook om te leren van andere getalenteerde nieuwkomers en gevestigde namen in de industrie.”

“Mijn voorbereiding was intensief en gericht op het verfijnen van mijn dienstverlening en vaardigheden, het verbeteren van de klantenervaring, het perfectioneren van mijn huidverbeteringstechnieken, het ontwikkelen van een heldere bedrijfsvisie en het versterken van mijn merkimago. Deelname heeft een enorme impact op mijn professionele ontwikkeling en de groei van mijn bedrijf. Het daagt mij uit om buiten mijn comfortzone te stappen, mijn grenzen te verleggen en te streven naar excellentie in alles wat ik doe. Bovendien vergroot het de zichtbaarheid van Le Sa Lon en creëer ik nieuwe kansen voor samenwerkingen en groei.”

“Ik zie een voortdurende evolutie richting gepersonaliseerde behandelingen en holistische benaderingen van schoonheid. Klanten zijn meer op zoek naar op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij hun individuele behoeften en levensstijl.
[Credit foto: Peggy Maes Fotografie]


Naam: Hanane Lakehal
Salon: Beau Idéal Clinic
Website: www.beauidealclinic.nl

“Ik heb me ingeschreven omdat ik mij nóg beter wilde positioneren voor mijn high-end service, kwaliteiten en professionaliteit en aan anderen wilde laten zien dat zij ook kunnen bereiken wat ik in korte tijd heb bereikt door niet op te geven en altijd je droom te volgen.”

“Na de inschrijving heb ik mij volledig gestort op de inzending. Het invullen van de vragenlijst was in principe voldoende om deel te nemen. Toch wilde ik het anders doen. Ik had een verslag gemaakt en een boekje met al mijn services en was eigenlijk al onbewust bezig met marketing. Ik heb alles op alles gezet om een high-end salon neer te zetten met de beste kwaliteit, service en professionaliteit en dit binnen één jaar nadat ik mijn kliniek opende. De Beauty Award geeft bevestiging, erkenning, zorgt voor meer bekendheid en ook voor een persoonlijke groei, omdat ik me verder in mijn eigen bedrijf moest verdiepen. Door de deelname en het hele proces van de Beauty Award kan mijn bedrijf nog verder groeien.”
[Credit foto en make-up: Roxanne Bierhuis]

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Wellsystem
Runners-up: Newcomer of the Year

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord