HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Wellsystem

Posted on

Stress, eenzijdige belasting, een slechte werkhouding en gebrek aan beweging zorgen ervoor dat steeds meer mensen last hebben van spanning en pijn in de nek, schouders en rug. De droogwatermassage van Wellsystem maakt gebruik van warmte en waterkracht voor een ontspannende full-body- of gedeeltelijke lichaamsmassage. Warme waterstralen raken de onderkant van het zachte ligvlak van natuurrubber in gelijkmatige bewegingen. Deze masseren het lichaam van top tot teen, terwijl je bijna gewichtsloos op het droge wateroppervlak zweeft. De droogwater massage van Wellsystem verlicht spanningen en helpt op een ontspannen manier fit te blijven. Met de Spa_Complete wordt de massage een totale wellness beleving.

Droom weg terwijl ons geautomatiseerde watermassage je meeneemt naar een staat van ontspanning waar stress en spanning verdwijnen, zodat je uitgerust en energiek de dag verder kunt voortzetten.

In tegenstelling tot manuele massagebehandelingen, is er met Wellsystem geen personeel nodig en kan de massagebehandeling op elk moment door uw werknemers ervaren worden. Veel bedrijven hebben de afgelopen jaren voor Wellsystem gekozen. Ze hebben gekozen voor de hoogste kwaliteit wellness met de beste apparatuur.

Benefits

  • Wellsystem is overal inzetbaar
  • Weinig ruimte nodig
  • Omkleden is niet nodig
  • Contactloos en hygiënisch
  • Kan op elk moment worden ingezet
  • Eenvoudig te bedienen
  • Geen personeel nodig

jk-benelux.com

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Nieuw bij Skindependent: Linder Health
Wellsystem