HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

ScKIN Nutrition lanceert Triple Magnesium+

Posted on

Op 16 en 17 mei introduceert ScKIN Nutrition een nieuw product: Triple Magnesium+. Caroline de Haas, eigenaresse: “Het is een unieke drievoudige, hoog gedoseerde magnesium in poedervorm.” Wij zijn erbij tijdens de presentatie, maar hieronder alvast een tipje van de sluier.

Vanuit haar achtergrond als huidspecialist, orthomoleculair en kpni therapeut heeft Caroline de Haas zich sinds 1995 bezig gehouden met huidproblemen en de oplossing van binnenuit. Vanuit deze passie is ScKIN Nutrition geboren om extra mooie huidresultaten te behalen. ScKIN Nutrition biedt mogelijkheden voor: een mooie huid, haarvolume, natuurlijke huidverjonging, energiegebrek, vegan detox programma, ondersteunen van het immuunsysteem, afvallen en een fit lichaam.

Wat is magnesium
En dan komt daar nu Triple Magnesium+ bij. Caroline vertelt: “Magnesium is één van de belangrijkste mineralen en betrokken bij meer dan 600 processen in het lichaam. Ons lichaam maakt dit mineraal zelf niet aan. We moeten magnesium daarom uit onze voeding halen, of de hoeveelheid magnesium aanvullen met ScKIN Triple Magnesium+.

Magnesium komt in kleine hoeveelheden voor in verschillende soorten voeding zoals bananen, amandelen, spinazie, volkorenbrood, pijnboompitten, cacao en lijnzaad. Dit volstaat echter niet altijd. Onderzoek wijst uit dat onze voeding steeds minder magnesium bevat. Het kan ook zijn dat je te weinig van dit soort magnesiumrijke producten eet óf een verhoogde behoefte hebt.”

Wanneer magnesium gebruiken
“De behoefte aan magnesium kan groter worden als we bijvoorbeeld in het dagelijks leven veel stress ervaren, lichamelijk en geestelijk veeleisend werk doen of veel sporten. Veranderingen in de gezondheid zoals een zwangerschap, ziekte of bepaalde medicijnen verhogen ook de behoefte.

Wanneer we er dus niet meer in slagen voldoende magnesium op te nemen via voeding of een verhoogde behoefte hebben kan ScKIN Triple Magnesium+ de oplossing bieden.”

Waarom Triple Magnesium+
“De Triple Magnesium+ bevat drie van de beste soorten organische magnesium. Magnesium tauraat – malaat en bisglycinaat. Waarom organisch? Niet alle magnesium supplementen worden goed opgenomen door het lichaam. De organisch gebonden vorm wordt beter opgenomen dan de anorganisch gebonden vorm.

Flexibel doseren of moeite met slikken? Triple Magnesium+ komt in poedervorm, zo kun je het makkelijker innemen. Speciaal ontwikkeld als een poeder om gedoseerd in te kunnen nemen en toe te voegen aan je zelf gemaakte smoothie of plantaardige yoghurt.”

Triple Magnesium+ draagt bij aan:
– Het behoud van een sterk gebit
– Een heldere geest
– Een normale spierwerking
– Het behoud van sterke botten
– Het proces van celvernieuwing
– Het opbouwen van lichaamseiwit
– Aan een goed electrolytenbalans
– Een normale energiehuishouding
– Extra energie bij vermoeidheid/moeheid
– Het goed functioneren van het zenuwstel

Binnenkort meer!

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Pictures @ Beauty Award 2022
ScKIN Nutrition lanceert Triple Magnesium+