HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results! De resultaten van Beautycol

Deze week hebben wij prachtige resultaten binnen gekregen van Nicole Engelhart van Beautycol Schoonheidssalon. Zij werkt veel met de Be Lifted Plasma / Purebeau Fibroblast apparatuur, waar zij met haar andere bedrijf – BeautyCol Cosmetics – ook distributeur van is. “Wij hebben gekozen voor Be Lifted Plasma / Purebeau Fibroblast, omdat onder andere Verrucca Seborrhoica en hangende oogleden perfect te behandelen zijn met deze apparatuur en je met geen enkel ander apparaat dit soort mooie resultaten kunt boeken.”

“Onze cliënt had last van Verrucca Seborrhoica beter bekend als ouderdomswratten, ze is door de huisarts naar ons doorgestuurd om dit weg te halen met de Be Lifted Plasma / Purebeau Fibroblast. Dit hebben wij in 1 behandeling weg kunnen halen. Op de na foto zie je de huid drie weken na de behandeling. Alle plekken zijn weg en de huid is daarnaast ook zichtbaar verstrakt en verjongt. Dit komt door de Fibroblast. Hiermee helen we de korstjes en de huid wordt automatisch verjongt. Geweldig toch? Ze kon wel huilen van geluk, want er is haar altijd verteld dat ze deze vlekken niet weg kon krijgen tot dat iemand haar erop wees dat ze hiervoor bij ons kon komen.”

Aantal behandelingen
“De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van het probleem en de wens van de klant. Alle steelwratjes, ouderdomswratjes en andere huid oneffenheden kunnen wij altijd in slechts één behandeling verwijderen. Als het gaat om huidverstrakking of verjonging dan is het van belang dat er gekeken word naar de hoeveelheid verslapte huid en zal er in de meeste gevallen één, soms twee behandelingen nodig zijn en heel enkel een derde behandeling. Wel is het zo dat er vaak bij een tweede of derde behandeling het gebied verkleind word omdat het dan niet meer nodig is om het hele oppervlakte mee te nemen, maar gericht de verslapping op die plaatsen.”

Liften zonder te snijden
“Bij een andere cliënt hebben we de overhangende boven oogleden behandeld. Zoals je kunt zien kan deze dame haar oogleden weer verder open krijgen en is haar huid gelift waardoor ze er veel jonger uitziet. Dit is het resultaat 2 weken na de behandeling, we hebben hier slechts 2 behandelingen uitgevoerd. Ze was zo enthousiast dat ze daarna ook haar kaaklijn en huidplooien voor haar oren heeft laten behandelen.”

Resultaat behouden
“Huidoneffenheden zijn voor jaren verdwenen, en wat betreft huid verjongings behandelingen is het zo dat het resultaat gemiddeld zo’n 2-3 jaar behouden blijft maar dat we adviseren om vanuit de salon de juiste producten te gaan gebruiken om de huidconditie optimaal te houden. De klanten ondergaan na 2-3 jaar meestal een na behandeling en wij merken dat klanten door deze behandelingen en product adviezen naderhand heel erg trouw blijven aan onze salon en de verspreiding van de positieve reclame gaat heel hard hierdoor.

Een voorbeeld hiervan is dat ik 9 jaar alleen heb gewerkt vanuit huis maar ik ben nu bijna 3,5 jaar geleden gestart met de plasma behandelingen in mijn salon. Hierdoor heb ik zo’n mega groei doorgemaakt dat ik vorig jaar maart een pand in het centrum van Twello heb gekocht en daarnaast ook 6 medewerkers in dienst heb genomen. Zodat we iedereen nog beter konden gaan helpen en onze diensten verder konden uitbreiden.

Het werken met de Be Lifted Plasma / Purebeau Fibroblast is ook erg verslavend, dit komt voornamelijk door de geweldige resultaten die we boeken maar ook de enorme vraag die we ernaar hebben.”

WIL JIJ OOK JOUW RESULTATEN DELEN? HEB JE IETS GEDAAN WAAR JIJ, MAAR OOK JOUW KLANT HEEL ERG BLIJ MEE IS? LAAT HET ONS WETEN VIA INFO@BEAUTY-PRO.NL

Meer resultaten

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Voor de dunne en kwetsbare huid by CARE Cosmetics
Show your best results! De resultaten van Beautycol

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord