HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Specialisatie Huidverbeteringsmassage, verbreed je aanbod en kennis

Op 9 maart 2023 start bij U-Consultancy de nieuwe ronde van de specialisatie Huidverbeteringsmassage. Deze specialisatie is speciaal voor schoonheidsspecialisten die graag door willen met een breder aanbod.

Carla Uppelschoten, directeur U-Consultancy: “Het grote voordeel van deze specialisatie is dat je in de salon geen apparatuur nodig hebt: je gebruikt immers alleen je handen en dan scheelt in kosten. Met deze specialisatie vergroot je je kennis van het lichaam; je leert over de werking van hormonen, de invloed van stress op het lichaam en de werking van het zenuwstelsel. Na het volgen van de opleiding kan je cliënten beter te woord staan en de juiste uitleg geven over het lichaam. Deze specialisatie is een echte toevoeging in de salon! De specialisatie duurt 6 lesdagen en bestaat uit theorie- en praktijklessen. Lijkt jou dit een interessante specialisatie? Schrijf je dan snel in voor de ronde van 9 maart!”

VOOR MEER INFORMATIE: https://www.uconsultancy.nl/opleidingen/opleidingen-dermatologie-voor-schoonheidsspecialisten/specialisatie-huidverbeteringsmassage/

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Compacte beMineral® Pressed BodyGlows
Specialisatie Huidverbeteringsmassage, verbreed je aanbod en kennis

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord