HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

VIDEO: Masterclass ‘Slaapverwekkend webinar’ by Linda Dool

Ken je dat gevoel wanneer je je klant voelt ontspannen in jouw stoel en ook nog eens in slaap valt tijdens de massage dat er ergens in je achterhoofd een stemmetje klinkt die aan jou vraagt ‘Wanneer voelde jij je zo ontspannen?’ Een manier om makkelijker te kunnen ontspannen is met regelmaat goed slapen. En Linda Dool gaat je daar alles over vertellen tijdens haar masterclass op 11 februari 2022 om 20:00 uur tijdens De week van de Beautyprofessional. Heb jij je al aangemeld?!

Meld je aan en woon nog 14 interessante masterclasses bij!!
https://www.tomsebastian.com/de-week-van-de-beautyprofessional/

Wat is nu een goede nachtrust, hoeveel uur moet je slapen om voldoende energie op te doen? Kom jij in de ochtend gebroken uit je bed? Kan jij moeilijk in slaap komen? Lig jij in het donker te malen en wordt je regelmatig wakker? Met kleine aanpassingen in je routine en lifestyle kan ook jij meer uitgerust wakker worden. Met voldoende slaap kan je makkelijker problemen aanpakken. Zo blijf je gefocust en kan je meer betekenen voor jouw klanten. Kortom met voldoende slaap ben je een blijer mens.

“Mijn naam is Linda Dool. In Bedum, Groningen ben ik al meer dan 20 jaar werkzaam als natuurlijke schoonheidsspecialiste. Om ook de binnenkant aan te pakken combineer ik huidverbetering met NLP-lifestylecoaching. Het is mijn uitdaging om de klant te begeleiden om zich van binnen en van buiten goed in haar vel te laten voelen. Dit doen we door positieve mindset, lifestyle aanpassingen en mooie huidverbetering.”

Meld je aan en woon nog 14 interessante masterclasses bij!!
https://www.tomsebastian.com/de-week-van-de-beautyprofessional/

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
VIDEO: Masterclass Charlotte Meindersma – Charlottes Law & Fine Prints
VIDEO: Masterclass ‘Slaapverwekkend webinar’ by Linda Dool

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord