HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Werk en privé in balans: Amber van Erp

Amber van Erp is 21 jaar en de trotse eigenaresse van ProBeauty Salon. “Op mijn 17e begonnen met mijn eigen schoonheidssalon. Naast het ondernemen en runnen van mijn salon ben ik bezig met afstuderen als huidtherapeut, werk ik in een parfumerie en geef ik trainingen voor het merk ClinicCare wat ik in de salon gebruik. Een druk leventje dus.” Lees snel verder en ontdek hoe Amber werk en privé in balans houdt!

Mijn opleiding en werk zijn mijn passie, hierdoor voelt het vaak niet als werken. Omdat ik een voltijd studie combineer met een eigen salon aan huis, lopen werk en privé vaak door elkaar. Aan de ene kant kan dit voor wat chaos zorgen in mijn agenda. Aan de andere kant zorgt dit voor heel wat variatie in mijn dagen waardoor ik scherp en gemotiveerd blijf!

Hoe houd ik op chaotische momenten toch die balans? Vooral plannen! Ik plan vaak aan het begin van een week welke dagdelen ik bezig ben met mijn studie, salon of andere werkzaamheden. Wanneer ik met mijn studie bezig ben, zal ik het knopje ‘salon’ even uitzetten en bijvoorbeeld geen mails of telefoontjes beantwoorden. Ik geef toe dat dit soms niet meevalt omdat je toch 24/7 ondernemer bent en je verantwoordelijk voelt. Het plannen van werk en studie is erg belangrijk, maar het is ook erg belangrijk om elke dag even een momentje te hebben dat je helemaal ‘uit’ staat. Geen studie, geen werk, geen telefoon, geen televisie of Netflix, gewoon even een écht momentje voor jezelf! Sporten, wandelen, muziek luisteren, een boek lezen, allemaal dingen om je hoofd even leeg te maken. Plan deze momenten dus ook zeker in! Hierdoor ga ik de volgende dag weer fris te werk en ben ik veel energieker!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Beauty Award Special: Interview met juryvoorzitter Marianne van den Broek
Werk en privé in balans: Amber van Erp