HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Werk en privé in balans: Nicole Selen-van Beek

Vandaag aan mij de eer om de balans tussen werk en privé op te maken. Dit zal voor mij toch altijd wel een lastig puntjeblijven, want wanneer je werk je hobby is ben je namelijk nooit aan het werk!

Even voorstellen
Ik ben Nicole Selen-van Beek (31) geboren te Texel en sinds 2018 eigenaresse van Schoonhuidsalon Nicole in Zaandam. Sinds mijn 19e ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste, pedicure en make-up artist. Verder ben ik moeder van 2 prachtige dochters Milou (9) en Fenna (3).

Feestje
Zoals hierboven al beschreven vind ik mijn werk echt ontzettend leuk, elke dag is weer een nieuw feestje. Daar zit dan ook gelijk mijn valkuil: doordat ik enorm veel plezier heb in mijn werk ben ik snel geneigd om buiten mijn agenda om te gaan plannen. Eigenlijk kom ik gewoon een paar dagen per week te kort.

Mijn vrije dagen breng ik door met mijn kinderen en vriendinnen, maar achter de schermen ben ik dan stiekem toch nog ‘even’ bezig met het verbeteren van mijn eigen bedrijf. Ik vind namelijk dat een bedrijf altijd in ontwikkeling moet zijn. En om er nog even een schepje bovenop te doen volg ik ook nog de opleiding tot medisch schoonheidsspecialiste. Nu ik dit zo schrijf lijkt het ontzettend veel, maar toch gaat het allemaal nog erg soepel.

Uitbreiding
Momenteel ben ik achter de schermen erg druk met de uitbreiding van mijn salon. Dit neemt veel tijd in beslag en er komt veel bij kijken; van een professionele fotoshoot tot een vernieuwde website die ik overigens geheel zelf maak. Mijn moeder zei vroeger altijd: “Het kost wat tijd maar dan heb je ook wat”. En dat klopt, doordat ik alles in eigen beheer heb kan ik het helemaal naar mijn smaak indelen. Ik moet er wel bij zeggen dat ik enorm veel mazzel heb met mijn man. Hij heeft de huisstijl en het drukwerk ontworpen en biedt hulp bij het ontwerpen van de website.

Toekomst
Voor de toekomst hoop ik dat de balans tussen werk en privé perfect op elkaar aan zal sluiten. Iets meer rust creëren voor mezelf én mijn gezin is daarin misschien wel het allerbelangrijkste! En vooral niet mijn ‘drive’ verliezen zodat ik nog jaren kan genieten van de leukste baan ter wereld; mijn eigen Schoonhuidsalon.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Gezichtsbehandeling van KLAPP Cosmetics
Werk en privé in balans: Nicole Selen-van Beek

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord