HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Werk & privé balans – Schoonheidssalon Skin Unique

Werk & privé balans… dat lijkt vaak makkelijker dan het is. Velen worstelen hiermee. In deze rubriek vertellen vakgenoten hoe zij werk en prive in balans houden. Debby, eigenaresse van Schoonheidssalon Skin Unique geeft tips en vertelt hoe zij dit doet.

Mijn naam is Debby en ik woon samen met mijn vriend Joris en onze 2 dochtertjes Floor en Sophie. Bij mij in de salon kan je terecht voor Acne-behandelingen, Micro-dermabrasie, OxyGeneo en diverse Medik8 peelings. Regelmatig volg ik opfriscursussen en bijscholing. Hoe houd je balans in werk en privé? Dat is en blijft best lastig vind ik. Met 2 kleine kinderen en een vriend, die ook een eigen zaak heeft, is het even zoeken geweest naar de juiste balans. Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik die gevonden heb.


Voordat de kindjes geboren waren, werkte ik 5 dagen en 2 avonden, maar na de geboorte wilde ik graag minder gaan werken. Ik vond het moeilijk, hoe ga je parttime werken als je altijd meer dan fulltime hebt gewerkt? Ik wilde geen klanten teleurstellen, maar er moest nu eenmaal een keuze gemaakt worden. Ik heb er dan ook voor gekozen om de standaard behandelingen te schrappen en me meer te richten op de specifiekere behandelingen. Dit bleek een goede keuze, ik geef nu de behandelingen die ik het allerleukst vind om te doen, Acne en Anti-aging.

Wat mij een aantal jaren terug enorm heeft geholpen is het aanschaffen van een tweede mobiele telefoon, daardoor is werk en privé meer gescheiden. Na het werk gaat deze telefoon in de keukenla, en als ik vakantie heb stuurt Whatsapp business automatisch een antwoord als er een appje binnenkomt.

Maar als ik eerlijk ben check ik toch nog regelmatig of er berichtjes zijn. Je wilt toch graag je klanten zo snel mogelijk te woord staan.
In mijn vrije tijd spreek ik graag af met mijn vriendinnen, of ik ga sporten. De zondag is voor ons als gezin, de enige dag dat we allemaal vrij zijn. We gaan graag uit eten, vaak met de kindjes en af en toe lekker met z’n tweetjes! Verder ben ik erg blij met mijn ouders en schoonouders. Zij passen allebei een dag in de week op. Daarnaast kan ik regelmatig een beroep op ze doen zodat ik even wat tijd voor mezelf heb. Deze momentjes zijn belangrijk voor mij, dan kan ik er weer helemaal tegenaan!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
60 jaar Webecos: Seminar & acties ‘Zonder sprookjes’
Werk & privé balans – Schoonheidssalon Skin Unique

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord