HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Happy Halloween met De Beauty Professional: fysiek & online

Het is weekend! En morgen, 31 oktober, is het Halloween. Niet iedereen viert het en momenteel wordt het natuurlijk helemaal niet echt gevierd. In ieder geval niet zoals ‘normaal’. Maar sinds maart 2020 is überhaupt niks meer normaal. Ik hoorde dat in Duitsland – nu de tweede golf ook daar zorgt voor veel meer coronapatienten – deze week alle bedrijven op het gebied van persoonlijke verzorging moesten sluiten, behalve kappers. Wat een onderscheid is er daar gemaakt zeg! En vanavond kregen ook de Belgische schoonheidsspecialisten te horen dat zij voorlopig (waarschijnlijk 4 tot 6 weken) niet aan het werk mogen. De deuren moeten dicht.

Wij in Nederland zijn nog steeds open en werken toe naar de feestdagen. En alhoewel die ook dit jaar anders zullen zijn dan anders… kunnen ze nog wel voor een omzetboost gaan zorgen. Hou vanaf volgende week onze website en social media kanalen in de gaten, want wij gaan je helpen deze boost te realiseren met mooie tips en ideeen. We gaan ook proberen er toch alvast een beetje een ‘feest sfeer’ in te brengen. Nee, geen echt feestje, maar laten we Corona nu niet alles van ons afpakken en het sfeertje wel gewoon proeven en alvast een beetje voorpret hebben, al is het anders dan anders. Voor nu wens ik iedereen een heel fijn weekend!

Heb jij alles op onze website deze week al gelezen? In een oogopslag zien wat je gemist hebt kan hier: https://mailchi.mp/businesscontentmedia/beauty-pro?e=9c9390b309

Ben jij nieuw op onze website of heb je niet elke week de tijd gehad om alles bij te bekijken? We hebben elke week zoveel leuke en leerzame rubrieken en artikelen! Klik hieronder op de links voor alle artikelen in de verschillende rubrieken.

KLIK HIER:
https://beauty-pro.nl/category/productnieuws/
KLIK HIER:
https://beauty-pro.nl/category/beauty/werk-prive-in-balans/
KLIK HIER:
https://beauty-pro.nl/category/beauty/show-your-best-results/
KLIK HIER:
https://beauty-pro.nl/category/beauty/bijzondere-salonconcepten/
KLIK HIER:
https://beauty-pro.nl/category/beauty/huidverbetering-en-verzorging/

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
MAGNESIUM ESSENTIEEL VOOR DE HUID
Happy Halloween met De Beauty Professional: fysiek & online