HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Binnenkort op de mat de nieuwe editie van Massage Magazine

In deze editie lees je een reportage van Massagepraktijk vanuit het hart ‘Jij hebt helende handen’ zei iemand jaren geleden tegen energetisch therapeut en masseur Peter Reuvers. Dat is achteraf gezien het moment waarop zijn interesse in massage is ontstaan. “Ik heb altijd wel een spirituele kant gehad, maar in mijn werk als assistent kunststoftechnoloog was weinig ruimte om dat te verdiepen. Dat kwam pas toen ik ging masseren.”
Ook lees je over: Energetisch werk; Zijn vroege jeugdervaringen van invloed op jouw beleving van de werkelijkheid? En op jouw energieveld? Kan dit een verstoord energetisch afweersysteem veroorzaken waardoor lichamelijke klachten kunnen ontstaan? Wetenschapper Barbara Brennan onderzocht dit in haar praktijk waar zij werkte als een van de invloedrijkste healers van deze eeuw.

En nog meer o.a. Waarom is het verdampen van essentiële oliën zinvol? – Klop de stress uit je lijf met EFT – Nog niet bekend genoeg: de Rosenmethode en meer.


Ik wens jullie heel veel leesplezier!

PS: Wist je dat je Massage Magazine als abonnee gratis kan lezen in de beauty-pro app? Registreer je in de app en lees Massage Magazine overal.
Hieronder een sneakpeak 🙂

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Schoonheidsverzorging voor mannen: Taboe of Aanvaardbaar?
Binnenkort op de mat de nieuwe editie van Massage Magazine

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord