HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Gratis massagelessen tegen stress

Posted on

Massageschool Thai Hand Amsterdam organiseert deze zomer gratis massagelessen tegen stress.

Massageschool ITM Thai Hand Amsterdam – de toonaangevende internationale training massage school van Europa – geeft deze zomer gratis Thai Hand Massage Classes en heeft hiermee een primeur in Nederland door een gratis oplossing voor burn-out, stress, anxiety en stress-gerelateerde klachten zoals hoofdpijn en rugpijn te bieden.

Gratis massage – tijdens de Thai Hand Massage Class ontvangen deelnemers een Nuad Thai Massage – gebaseerd op acupressuur, stretchen en meditatie – over de kleding heen op een mat. Na 30 minuten wordt er gewisseld en geef je zelf een Nuad Thai Massage onder begeleiding van de docent. De instructies zijn makkelijk op te volgen. Massage ervaring is niet nodig.

De oplossing tegen stress – de afgelopen jaren ziet ITM Thai Hand Amsterdam het aantal mensen met stress-gerelateerde klachten enorm toenemen. Het overgrote deel heeft echter meer behandelingen nodig dan financieel haalbaar is. De massage school zocht naar een oplossing om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen om de gevaren van stress en inactiviteit te bestrijden, waarmee we tegenwoordig in onze samenleving worden geconfronteerd.

Bekijk het verhaal achter de Thai Hand Classes

Omdat de eerste resultaten van de deelnemers aan de Thai Hand Massage Classes zo overweldigend zijn, besloot de massage school om de lessen deze zomer gratis aan te bieden zodat meer mensen de voordelen zelf kunnen ervaren.

Burn-out – De laatste jaren nemen stress en burn-out klachten toe. Daarnaast zitten steeds meer mensen meer dan 8 uur per dag. Hierdoor ontstaan vaak klachten, zoals hoofdpijn, nekpijn, rugpijn en vastzittende schouders. Bovendien hebben mensen met een zittende baan en veel stress een grotere kans op een hartinfarct, diabetes, kanker, spier verzwakking, osteoporose, trombose en depressie. Uit onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO blijkt zelfs dat inactiviteit de vierde doodsoorzaak wereldwijd is. (WHO, 2019)

“Thai Hand Massage Classes zijn het resultaat van meer dan 10 jaar onderzoek,” zegt Manuel Luque Aguilera, mede-oprichter van Massage School ITM Thai Hand Amsterdam. “Wat er in je lichaam gebeurt door het geven en ontvangen van deze vorm van massage tijdens de les, is redelijk complex.”

“In het kort komt het erop neer dat je je algehele gezondheid enorm verbetert. Zo verminder je stress, door cortisol afname. Je immuunsysteem krijgt een boost, door de beweging van lymf. De massage remt ontstekingen en heeft een positieve invloed op je stoelgang. Bovendien vermindert veelvoorkomende pijn zoals rugpijn, hoofdpijn en schouderpijn, omdat je fascia, die op de zenuw kan drukken, gezonder wordt. Elke keer als ik lesgeef, verwonder ik mij erover wat het met mensen doet: Ze komen vaak gestrest of met pijn binnen en gaan vrolijk en relaxed na een uurtje weer naar buiten. Ik nodig je uit om het zelf te ervaren.”

Inschrijven voor de gratis Thai Hand Classes kan hier

Over Massage School ITM Thai Hand Amsterdam:

De eerste International Training Massage School in Europa. We geven online en offline les in Nuad Thai Massage, de enige massagevorm erkend door UNESCO als werelderfgoed. Ga voor meer informatie naar: www.thai-hand.com.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Verbreed je horizon met U-Consultancy: dermatologie-opleidingen en studiereis naar Curaçao!

Verbreed je horizon met U-Consultancy: dermatologie-opleidingen en studiereis naar Curaçao!

Posted on

Leren is investeren en voor de beste opleidingen ben je bij U-Consultancy ...

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Posted on

Waarom verkleuren roze gel polish nagels zo snel in de zon? Draag je ...

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Posted on

Ondernemers die in de komende jaren verwachten een jaaromzet lager dan € ...

ROC/New Beauty Opleiding kiest voor BeautyCube Almere

ROC/New Beauty Opleiding kiest voor BeautyCube Almere

Posted on

Om elke week praktijktrainingen te verzorgen in een van de prachtige Trainingsruimtes ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
REDACTIEBLOG: Fijne vakantie!
Gratis massagelessen tegen stress