HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Massage en Complementair Vakbeurs 2024


“Samen natuurlijk beter”

Daar draait het om op de Massage en Complementair Vakbeurs. Waar reguliere zorg haar grenzen bereikt, kunnen natuurlijke behandelmethodes de uitkomst bieden, en vice versa. Samen kunnen ze veel betekenen om gezondheid en welzijn te waarborgen. De Massage en Complementair Vakbeurs biedt een platform waarin deze integrale visie centraal staat.

Dit evenement is de ideale ontmoetingsplek voor therapeuten, andere professionals in de medische en natuurlijke gezondheidszorg, en geïnteresseerden, om in een ontspannen en informele setting uitgebreid kennis te maken met diverse facetten van natuurlijke gezondheid. Hierbij gaat het om tal van gezondheidsgerelateerde producten en diensten als cursussen, producten, methodieken, voeding en suppletie.

Om diverse therapieën en producten direct te voelen en ervaren, wordt een gevarieerd workshop- en lezingprogramma aangeboden. Zo kun je onder meer de kracht van soundhealing ervaren, in aanraking komen met de Pijn Reset Methode, experimenteren met BamboeSage, of leren hoe jij eenvoudig meer klanten trekt.

Wil jij je verder verdiepen in de wereld van natuurlijke gezondheid en daarnaast profiteren van de vele beursacties? Kom dan voelen, netwerken en verbinden tijdens de 12e editie van de Massage en Complementair Vakbeurs op 19 en 20 april 2024 in Gorinchem!

Gebruik bij het bestellen de code natuurlijkbeter en ontvang €10 korting op de entreeprijs!

Tickets bestellen kan via onze website www.soonerevents.nl.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Schrijf je nu in voor een onvergetelijke ondernemersavond!
Massage en Complementair Vakbeurs 2024