HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuwe locatie voor Massage & Complementair Vakbeurs

De Massage & Complementair Vakbeurs, voor zowel zorgprofessionals als leveranciers van scholingsaanbod en praktijkbenodigdheden, beleeft het komende voorjaar op 3 en 4 maart 2023 haar 11e editie op een nieuwe locatie NEXT Level in Gorinchem.

Eigenaar van Sooner Events, Anouk Schwieters, ziet uit naar deze 11 editie van de MCV: “Na een paar lastige beursjaren leven we enorm toe naar maart volgend jaar. Ook van de verplaatsing naar NEXT Level in Gorinchem verwachten we veel goeds. Maar uiteindelijk draait het om de ervaring van bezoekers én exposanten, dáár doen we het voor. De sfeer op de beurs, de kleinschaligheid en diversiteit behouden is daarvoor bepalend”. Ook met betrekking tot bezoekers is de organisatie selectief: alleen zorgprofessionals kunnen een toegangskaartje kopen.

Exposanten en vakgenoten

De standhouders zijn voornamelijk opleidingsinstituten, beroepsverenigingen, en leveranciers van apparatuur en praktijkbenodigdheden. Rond het thema massage- en complementaire zorg biedt de MCV een veelheid aan stands, behandelingen, workshops, lezingen, acties en aanbiedingen. Wie actief is in de complementaire, holistische, wellness en zorg kan zijn of haar hart ophalen aan de getoonde kennis en producten. Doordat veel exposanten behandelingen en producten ter plaatse demonstreren is de MCV een echte belevingsbeurs. Naast educatie is het evenement ook populair doordat je gemakkelijk andere vakgenoten ontmoet in een ontspannen sfeer. Het delen van kennis en het verdiepen van relaties blijkt een belangrijke reden om de beurs te bezoeken.

Nieuwe samenwerking met internationaal tintje

Nieuw is de samenwerking met de MAP, hét event voor Medicinale en Aromatische Planten. Wie zich wil verdiepen in de natuurgeneeskunde -en de rol die plantextracten daarin spelen- komt helemaal aan z’n trekken. “Er valt nog veel te leren van inheemse volkeren”, we gaan de bezoekers in contact brengen met internationale herbalisten, producenten en inheemse boeren die de traditionele kennis van medicinale en aromatische planten sinds eeuwen toepassen. MAP verzorgd een groot Ayurvedisch plein op de beurs en een bijhorend symposium met spectaculaire en interessante lezingen w.o. Dr. Maarten Bode (University of Amsterdam, Anthropology, adjunct researcher) – Gayathiri Kisorthman Ayurveda arts uit Sri Lanka, werkzaam bij het EAC – Froukje van der Schaar Ayurvedisch Voedingscoach, werkzaam bij het EAC. Op de beursvloer kan de bezoeker genieten van gezonde en ayurvedische lekkernijen. Het beursterrein is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer of met de auto.

Voor meer informatie: www.soonerevents.nl

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
PolivitaminiC Treatment by Alissi Brontë
Nieuwe locatie voor Massage & Complementair Vakbeurs

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord