HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Martine: ‘Het blijft onwerkelijk dat zóveel mensen mij volgen!’

Even voorstellen… Mijn naam is Martine Viellevoije, 27 jaar en ik woon samen met mijn vriend en onze kat in Oosterhout. Ik word ontzettend blij van samen met mijn vriend mooie reizen maken en de wereld te ontdekken. Daarnaast is shoppen een enorme hobby van mij. Wie houdt er nou niet van om nieuwe kleren te kopen?

Maar goed, al dat geld moet natuurlijk ook ergens vandaan komen. Sinds het afgelopen jaar werk ik als Brandmanager bij een groot nagellakmerk en daarnaast werk ik aan mijn aller-, allergrootste passie namelijk: het creëren van nail art.

Drie jaar geleden heb ik mijn eigen platform op Instagram opgericht, genaamd Pippypolish. En dit platform is inmiddels uitgegroeid tot een interactief social media kanaal met 159.000 volgers. Het blijft onwerkelijk dat zóveel mensen mij volgen!

Voordat ik begon met het creëren van nail art, studeerde ik Ondernemerschap & Retail Management aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Als afleiding tijdens mijn studie ben ik op dat moment op zoek gegaan naar een nieuwe hobby. Ik ben graag creatief bezig en heb van jongs af aan een interesse voor uiterlijke verzorging.

Nail art is op dat moment al aardig populair en ik ben dol op het volgen van invloedrijke nagel influencers. Het triggert mij om ook te maken wat zij laten zien. Ik ben opzoek gegaan naar een nagelgroothandel bij mij in de buurt en heb daar wat simpele nail art tools ingekocht. Denk aan wat dotting tools, penselen, stempelplaten en glitters. Stempelen is trouwens nooit een succes geworden ;-).

Waar ik de tijd overdag aan school en stage besteed, benut ik de avonduren om als afleiding en ter ontspanning mijn nagels te doen. Met toen een simpele nailart, krijg ik al snel hier en daar wat complimentjes over mijn nagels. Eén van mijn stagebegeleiders tipt op een dag om foto’s van mijn werk te delen op sociale media. Ik verklaar hem voor gek: wie wil mijn simpele nail art nu zien? Op dat moment is er wél een zaadje geplant. Na het afronden van mijn vierjarige studie besluit ik foto’s en filmpjes te gaan maken van mijn nail art en deze te plaatsen op Instagram. Iets wat op dat moment zo enorm spannend is!

Ik begin met 9 (!) keer plaatsen per dag: 3 video’s en 6 foto’s. Puur om mijn Instagram te vullen en mijn zichtbaarheid te vergroten. Ik ben heel veel andere accounts gaan volgen en tot mijn verbazing werkt dat wederzijds. Mijn account groeit en groeit, en tot op de dag van vandaag nog steeds… Natuurlijk heeft dat veel meer voeten in de aarde dan dat ik nu vertel, maar daar kom ik graag later op terug!

Na 3 jaar vind ik het nog steeds hartstikke leuk én uitdagend om een online platform te runnen. Het is echt niet alleen maar rozengeur en maneschijn, zoals toch veel mensen denken, want er komt veel, heel veel, bij kijken. De druk is hoog om relevant en gemotiveerd te blijven, maar natuurlijk neemt dat de positieve kanten van het verhaal niet weg. Zo vind ik het elke keer weer een cadeautje om de nieuwste collecties van prachtige merken te mogen ontvangen en om supergave samenwerkingen aan te gaan.

Ik kijk er naar uit om mijn kennis met jullie te delen wat betreft social media, trends, online presence en ga zo maar door!

Deel gerust waar je tegenaan loopt? Wat je van mij wil leren? Maar ook: welke inzichten jij opdoet? Dan help ik je de visie en strategie achter je social kanalen te vergroten.

Liefs, Martine
@pippypolish

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


De nieuwe editie van De Beauty Professional is in aantocht

De nieuwe editie van De Beauty Professional is in aantocht

Posted on

De nieuwe (02 | 2024) editie van De Beauty Professional is in ...

Vakgenoten by Myrthe Feijen – Blush Institute

Vakgenoten by Myrthe Feijen – Blush Institute

Posted on

Myrthe Feijen is een 36-jarige schoonheidsspecialist en de trotse eigenaresse van Blush ...

De layering techniek van bdr®

De layering techniek van bdr®

Posted on

De huid ontdoet zich elke dag van zo’n miljoen dode huidcellen. Verschillende ...

Nieuwe columnist bij De Beauty Professional: Luenna Jane

Nieuwe columnist bij De Beauty Professional: Luenna Jane

Posted on

We zijn verheugd om onze nieuwe columnist van ons vakblad aan te ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Zorg voor de gezonde spijsvertering
Martine: ‘Het blijft onwerkelijk dat zóveel mensen mij volgen!’