HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Mystery massage

Posted on

De redactie van Massage Magazine bezoekt anoniem een massagepraktijk. Vanuit de ervaring van de ‘cliënt’ wordt de eerste indruk van dit eenmalig bezoek beschreven en beoordeeld. Het bedrijf dat bezocht werd, is hier niet van op de hoogte. De massage van Onthaastingskliniek de Massagerette in Haarlem blijkt zeer de moeite waard.

Welkom

Van vriendinnen hoorde ik dat de massage er heel bijzonder is. Dat wilde ik natuurlijk zelf weleens ervaren en ik klom in te telefoon. Maar het maken van een afspraak ging niet helemaal van een leien dakje… (kapotte mobiel, corona etcetera). Toch was al die inspanning meer dan de moeite waard: vanaf binnenkomst voelde ik me zeer welkom én was er alle tijd en aandacht voor mij.

Mini-vakantieadres

Zowel voor- als achteraf heb ik leuke berichtjes gekregen. Zoals ‘Verheug je op je devine me-time’ en ‘Dankjewel voor je bezoek. Bedank ook jezelf dat je zo’n waardevol cadeau aan jezelf hebt gegeven. Geniet lekker na van je sessie zodat je nog lang in deze heerlijke state of mind (& body & soul) blijft. Liefs en tot een volgende keer op je mini-vakantieadres!’

Genieten

Ik heb genoten van het met olie rijkelijk insmeren van de nek, schouders, armen en rug waarna lange, rustige strijkingen volgden. De druk was afwisselen zacht en stevig, zowel met warme hotstones als met de handen en onderarmen van masseur Elles Kroonenburg. Ook mijn gezicht en buik kregen ontspannende aandacht. Ben je eens in Haarlem? Ga het zelf ervaren!

Waarheen nu? Heb jij een tip? Welke massagepraktijk moeten wij absoluut een bezoek brengen? Geef dat door aan de redactie van Massage Magazine en wie weet lees je onze ervaringen in een volgend nummer.

Auteur: Lizet van Triet, Foto: Shutterstock

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Martine: ‘Het blijft onwerkelijk dat zóveel mensen mij volgen!’
Mystery massage