HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

🌿 Inspiratiedag bij Absolution 🌿

Woensdag waren wij te gast op de Inspiratiedag van Absolution. De dag begon met een boeiende presentatie van Samantha Jordaans van KIVH, die inzichten deelde over voeding en huidverbetering, opgevolgd door Miranda Berendijk en Annelies Bisseling van Buren, die de kracht van de natuurlijke ingrediënten in de producten van Absolution en presenteerden tegelijkertijd een nieuw product: La Crème de Teint. Tenslotte gaf Yara van Schaik van Yava Design praktische tips voor gebruik van social media. Het was een dag vol waardevolle informatie en inspiratie!

Voeding & Huidverbetering met Samantha Jordaans van KIVH:
Samantha besprak de rol van voeding in huidverbetering en de noodzaak van een gevarieerd voedingspatroon. Ze deelde met de aanwezigen een aantal wetenschappelijk getoetste methodes zoals gebruik van collageen en vitamine C tegen huidveroudering en adviseerde de schoonheidsspecialist vooral samenwerking te zoeken met voedingsconsulenten bij het oplossen van gecompliceerde huidproblemen.

Absolution’s Natuurlijke Schoonheid:
Miranda en Annelies, trainsters van Absolution, lichtten de effectieve huidverbetering waar Absolution naar streeft toe. Het merk, 100% parabeen-, PEG- en ftalaatvrij, biedt biologische, duurzame, en dierproefvrije producten. Isabelle Carron’s filosofie benadrukt eerlijkheid, ecologie, en effectiviteit in huidverzorging.

Nieuw Product: Le Crème de Teint. Een prachtige BB crème, verkrijgbaar in drie kleuren, met een gele ondertoon in plaats van een roze! Lees hieronder alle informatie over Le Crème de Teint!

Social Media Tips door Yara van Schaik:
Yara’s stelling was: in een tijd waarin we gemiddeld 141 minuten per dag aan social media besteden, moeten we erkennen dat dit platform een onmisbare rol speelt in onze levens.  
Zij adviseerde de aanwezigen een actieve betrokkenheid op social media, het herhalen van content, omdat niet alles bij alle volgers op de tijdlijn verschijnt, diversiteit in content, van inspiratie tot educatie, connectie, promotie, entertainment en positieve reviews. Dit alles om het bereik en betrokkenheid te vergroten.

🌟Het was een dag vol inspiratie, waar gezonde voeding, effectieve huidverzorging, en doeltreffende social mediastrategieën samensmolten. 🌟

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Vele soorten Ombre Brows… de techniek in de vingers

Vele soorten Ombre Brows… de techniek in de vingers

Posted on

Ombre Brows, Powder Brows, Pixel Brows, Soft Brows , Dark Brows… Allemaal ...

Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Posted on

Eigenaar van Sooner Events, Anouk Schwieters, ziet uit naar deze 11 editie ...

Onder de loep: ‘Holistische massage’

Onder de loep: ‘Holistische massage’

Posted on

Het zal je vast niet ontgaan zijn: holistische massage is booming. Kwam ...

Leren van vakgenoten: Lonneke van Herk van De Schoonheidssalon van Lonneke

Leren van vakgenoten: Lonneke van Herk van De Schoonheidssalon van Lonneke

Posted on

Deze week in ‘Leren van Vakgenoten’ het verhaal van Lonneke van Herk. ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Nieuwe editie
🌿 Inspiratiedag bij Absolution 🌿