HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Aletta’s Zomertip: ‘Last minute’

Posted on

Een last minute scoren naar de zon is heerlijk. Maar als de klant dan ook ineens nog snel een behandeling wil, laat de agenda dat niet altijd toe. Bereid de klant dus al vroeg voor op de zomerperiode.

Stel bij de behandelingen een ‘Summer-Upgrade’ of ‘Prepare for Summer- kuur’ voor. Wat zou je allemaal extra kunnen doen ter voorbereiding op de vakantieperiode? Denk aan harsen, waxen, wimpers verven, wenkbrauwen waar je geen omkijken meer naar hebt en de huid voorbereiden op de zon passend bij jouw aanbod.

Maak dit visueel in je salon. Dat kan variëren van een bordje met je aanbod tot een display met zomerattributen. Uiteraard horen hier speciale producten bij. Zet een beautycase neer met de must-haves die jij zelf meeneemt op vakantie. Dat vindt iedereen altijd leuk om te zien, maar begin er ook over. Vertel erbij waaróm dit jouw favorieten zijn. Gegarandeerd succes dat de klant dit ook meeneemt.

Dan last minute nog een belangrijke mededeling voor alle specialisten die vallen onder de Wkkgz! Op 1 juli aanstaande moet je voldoen aan de WTZA. Om alle onduidelijkheid en vragen hierover te beantwoorden interview ik wederom Priscilla Traets van Zorg voor Zzp in de Partners in Crème Community op Facebook. Elke beautyprofessional kan hier lid worden, dus als je dat nog niet bent, meld je dan aan. In deze groep is ook de opname later te bekijken. Het interview vindt plaats via Zoom gevolgd door een Q&A waarbij je je vragen kunt stellen. Noteer dus alvast in je agenda: Maandag 9 mei om 10:00 uur. https://www.facebook.com/groups/partnersincremecommunity

Tot volgende week!
Aletta de Rooij – Partners in Crème

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Naildesign: 4 praktische tips voor meer online inspiratie
Aletta’s Zomertip: ‘Last minute’

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord