HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Bdr Medical Beauty Concept met direct resultaat 

Bdr heeft de afgelopen maanden veel tijd besteed aan het vernieuwen en doorontwikkelen van het merk en haar Medical Beauty Concept. Dat resulteerde in nieuwe ingrediënten, maar ook een aanzienlijke uitbreiding in het assortiment fruitzuren. Daarom luidt de nieuwe slogan van bdr: ‘Leader in acid based treatments’. Het bdr Medical Beauty Concept is het ultieme huidverbeteringsconcept gebaseerd op verzorgende, hydraterende en herstellende zuren.

Waarom bdr en haar medical beauty concept de leader in fruitzuren is? Gedurende de behandelingen wordt er ingespeeld op de individuele huidbehoeften. Bdr is dé methode die het mogelijk maakt om de huidstructuur en huidconditie echt te veranderen. En daarnaast huidveroudering onder controle te houden.

3-in-1 concept

Wat dit Medical Beauty Concept uniek in zijn soort maakt, is dat er 3 methodes worden gecombineerd in 1 behandeling. Zo kunnen we dus in 1 behandelsessie meerdere problemen aanpakken. Door de synergetische werking van deze technieken is de behandeling effectief, snel en minder invasief dan andere behandelingen. En thuis wordt het behandeltraject voortgezet door middel van producten met actieve ingrediënten. Doordat de thuisproducten zo mooi aansluiten op de salonbehandeling, kan er veel bereikt worden. Door het bdr medical beauty concept kunnen tekenen van huidveroudering verminderen, net zoals onzuiverheden, acne, oppervlakkige littekens, fijne lijntjes, en oppervlakkige hyperpigmentatie. In de lijn is rekening gehouden met verschillende huidproblemen, zodat er voor iedereen een behandelplan kan worden samengesteld.  

Bdr medical beauty concept
bdr medical beauty concept
Behandelmethoden

Nu vraag je je natuurlijk af welke behandelmethodes dit zijn. Met bdr worden de technieken van fruitzuren, microdermabrasie en micro-needling gecombineerd. Tijdens de behandeling wordt er na de reiniging gestart met een fruitzuurpeeling, welke uiteraard wordt afgestemd op de behoefte van de huid. Er kan worden gekozen uit een breed scala aan zuren. Zo kan per huidtype de juiste behandeling worden toegepast. Door een combinatie van polyhydroxyzuren kan zelfs een huid met couperose of rosacea behandeld worden. De moleculen zijn namelijk groter, waardoor de werking wat oppervlakkiger is en exfoliatie op een milde manier plaatsvindt.

Intensiteit

Nadat we de huid hebben voorbehandeld met fruitzuren, gaan we de intensiteit van de behandeling vergroten en passen we de stap microdermabrasie toe. Tijdens deze stap in de behandeling gaan we de verhoornde huidcellen die zijn losgeweekt met de fruitzuren verwijderen. Hierin zorgen we er dus voor dat een huid veel makkelijker de actieve werkstoffen, in bijvoorbeeld de serums, kan opnemen.  

Stimulation

Last but not least zijn we aangekomen bij de stap Stimulation, ook wel microneedling genoemd. Hiermee voorzien we de huid van allemaal kleine kanaaltjes. Dat zorgt ervoor dat de actieve serums op de juiste plek in de huid worden gebracht. Daarnaast bezorgen we de huid op deze manier een klein trauma, waardoor we het herstellende vermogen van de huid enorm gaan activeren. Ook vindt er een activatie plaats van het collageen en de elastine, wat voor meer elasticiteit gaat zorgen in de huid. Wie wil dit nu niet?

Wetenschappelijke kennis

Bdr maakt gebruik van de kennis van wetenschappers, dermatologen en biochemischen om zo tot de beste samenstellingen te komen voor de producten. Niet voor is dit een medical beauty concept. En mede daarom heeft cosmetisch arts Dr. Debby haar naam aan dit merk gekoppeld. Zij staat volledig achter het medical beauty concept en is van mening dat dit de ultieme combinatie is tussen cosmetisch en medisch.

Proefbehandeling

Wil je graag meer informatie om te zien of bdr een toevoeging is voor jouw salon? Mail dan naar verkoop@cosinta.nl om een afspraak te maken voor een proefbehandeling. Deze behandeling onderga je bij ons in het Beauty Inspiration Center te Zoetermeer. Voor meer informatie: www.cosinta.nl.

Nog meer informatie? Bekijk de video!

Er zijn op deze website in de loop der jaren meerdere artikelen verschenen over bdr, dr. Debby en schoonheidsspecialisten die met het merk bdr werken. Bekijk de interviews via de onderstaande links.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Waarom is bdr uniek in microneedling?

Waarom is bdr uniek in microneedling?

Posted on

Je hebt uiteraard al vaker gehoord over het concept microneedling, aangezien het ...

De layering techniek van bdr®

De layering techniek van bdr®

Posted on

De huid ontdoet zich elke dag van zo’n miljoen dode huidcellen. Verschillende ...

Blog Linda Dool: Effectief NEE zeggen voor een goede balans

Blog Linda Dool: Effectief NEE zeggen voor een goede balans

Posted on

Als beauty ondernemer komen wij het regelmatig tegen. De klant gaat jouw ...

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Posted on

In twee ruime hallen genieten van alles wat het vak zo mooi ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Wanneer zit jij goed in je vel? En wat heb je daarvoor nodig?
Bdr Medical Beauty Concept met direct resultaat