HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Care Cosmetics start met ‘Winter School’

Vakkennis opdoen in deze coronatijd willen we natuurlijk allemaal! Care Cosmetics startte in december al met de Care Coach Calls, maar wil nog meer doen voor de beautyprofessionals. De Care Summer School in de zomer van 2020 was een groot succes en de vraag was in deze coronatijd dan ook of dit niet nog eens gedaan kon worden. Care lanceert daarom de Care Winter School.

Care Cosmetics laat weten: “Buiten is het onrustig en we leven enorm mee met iedereen die (in)direct schade ondervindt van het geweld op straat… Ondertussen zitten we bij Care Cosmetics niet stil en hebben wij op veler verzoek net als vorige zomer, nu een Winter School opgericht! Één platform waar je snel en makkelijk al onze webinars, trainingsvideo’s en tutorials terugvindt. Zo spijker je veilig thuis op de bank nog steeds jouw kennis bij! Van een merk dat je al hebt, een nieuw merk waar je interesse naar uitgaat of algemene items voor verdieping op jouw vakgebied. Benieuwd? Neem snel een kijkje via de vertrouwde link: bit.ly/carestudio.”

Nog meer vakkennis & hulp

Care Cosmetics staat beautyprofessionals nog steeds bij met Care Coach Calls. Care Cosmetics meldt hierover: “Nu de verkooppunten gesloten, willen wij jullie motiveren om in deze tijd niet stil te staan maar juist een persoonlijke groei te maken. Vandaar dat wij beginnen met een nieuw concept: Care Coach Calls! Graag delen wij onze expertises met jullie tijdens een persoonlijke online leersessie, waarin wij jouw vragen beantwoorden en jou zo verder op weg helpen. Het Care Coach Call aanbod bestaat uit leersessies met de volgende onderwerpen: Online huidadvies geven, Sales, Canva, Social Media, Make-up, WhatsApp, MailChimp, Motivatie en Huid en/of product vragen. De Care Coach Calls te boeken via deze link. Naast deze sessies hebben wij natuurlijk nog vele webinars klaarstaan die jullie kunnen terugkijken via deze link: Care webinars.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Bijzondere salonconcepten: Jessyca van der Linden
Care Cosmetics start met ‘Winter School’

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord