HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Stel jouw vragen aan Annemarie van Gaal tijdens de ‘Week van de Beautyprofessional’!

Hebben jullie het al gehoord?! We vertelden het eerder al via Instagram, want we hebben het programma van de Week van de Beautyprofessional nog completer gemaakt! Tijdens het event kun je nu ook je vragen stellen aan niemand minder dan Annemarie van Gaal. Zij zal op woensdagmiddag 9 februari tijdens een lunchsessie al jullie vragen beantwoorden. Stel je vraag aan Annemarie NU alvast via info@beauty-pro.nl!

Inschrijven doe je hier: YES IK PAK DIE KANS!

Annemarie is ondernemer, investeerder, auteur en televisiepersoonlijkheid en maakt het programma van de Week van de Beautyprofessional compleet! Pak je kans en stel deze expert al jouw vragen die jij hebt over het ondernemerschap! Lees hieronder in het kort meer over Annemarie van Gaal en wat zij zelf heeft bereikt.

Ondernemer in hart en nieren (bron www.annemarievangaal.nl)

“Op de eerste plaats ben ik een ondernemer in hart en nieren. Eind jaren tachtig verhuisde ik met mijn destijds zesjarig zoontje naar Rusland om daar twee jaar later, mijn eigen mediabedrijf op te zetten. Een spannende en avontuurlijke tijd in een land dat in een permanente staat van crisis verkeerde. Iedere dag opnieuw moest ik onconventionele oplossingen bedenken voor de vele uitdagingen waar ik mee geconfronteerd werd.

In de negentiger jaren probeerden talloze internationale mediabedrijven, tevergeefs om voet aan de grond te krijgen in Rusland. Ons is het gelukt en mijn bedrijf Independent Media, groeide uit tot de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland. Met 700 medewerkers gaven we een twintigtal consumentenbladen, dagbladen en vakbladen uit. In 2000 verkocht ik mijn belang in Independent Media en verhuisde ik terug naar Nederland.

Terug in Nederland heb ik diverse bedrijven gestart in onder andere de media, retail- en vastgoedsector en daarnaast heb ik geïnvesteerd in een aantal bedrijven in binnen- en buitenland. Ik ben commissaris bij een aantal bedrijven, lid van de Raad van Advies bij DUO en bestuurslid bij Start Foundation, een stichting die de arbeidsmarkt geschikt wil maken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik heb diverse corporate finance adviseurs als CVC en BC Capital Partners geadviseerd bij overnames en ben lid van de Raad van Toezicht geweest bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten).

Daarnaast kennen veel mensen mij van televisieprogramma’s als Dragons Den, Een Dubbeltje Op Zijn Kant en Crisis in de Tent en word ik veel gevraagd als tafelgast bij talkshows als Op1, Goedemorgen Nederland of Jinek.

Bestsellers

Sinds 2008 ben ik opiniecolumnist. Van 2008 tot 2015 was ik opiniecolumnist voor het Financieele Dagblad en sinds 2016 zijn mijn opiniecolumns iedere maandag te lezen in De Telegraaf.

Ik heb een aantal bestsellers geschreven over geldzaken zoals Succes (adviezen voor een financieel onbezorgd leven), Exit (over financiën bij scheiding), Financiële Workout en Gevonden Geld.

Daarnaast heb ik een tweetal ondernemersboeken geschreven, Ambitie (uitgeroepen tot ‘Ondernemersboek van het Jaar’) en Winst.”

Wanneer krijg je de kans om deze persoonlijkheid jouw vragen te stellen? Nooit! Maar tijdens de Week van de Beautyprofessional wel! Het enige dat je hoeft te doen is je in te schrijven. Doe dat nu en investeer in jezelf!

Voor maar 79 euro kun jij maar liefst 15 masterclasses bijwonen (normale waarde 450 euro) van 7 tot en 11 februari. Dit kan tussen het werk door met ontbijt, lunch en avondsessies. En kun je ergens niet bij zijn? Geen nood, want wie zich inschrijft kan zijn leven lang deze masterclasses nog bekijken, alles wordt voor jullie opgenomen. Meld je vandaag nog aan!

Inschrijven doe je hier: YES IK PAK DIE KANS!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment
  • Marjan
    20 september, 2022

    Zag vandaag in t Parool je alternatieve kabinet met jou als PREMIER!!
    Mocht je een nieuwe partij beginnen dan ben ik 1 van je 1e leden.
    Mvgr., Marjan La Grand

Vorige
3 redenen waarom jij de ‘Week van de Beautyprofessional’ niet mag missen!
Stel jouw vragen aan Annemarie van Gaal tijdens de ‘Week van de Beautyprofessional’!

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord