HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Vakmagazine abonnee actie! Tom Sebastian lanceert Grow+ platform

Als beautyprofessional wil je je bedrijf laten groeien, maar ook persoonlijk groeien. Je staat er echter vaak alleen voor. Daarom bedacht Tom Sebastian een nieuw leerzaam programma: GROW+. Een online platform waar jij alle handvatten krijgt om je onderneming en jezelf naar een hoger level te tillen. Alles gebeurt online. Je kunt zelf aan de slag, maar ook samen met Tom, alle professionals uit zijn netwerk en vele andere beautyprofessionals. Lees in vakmagazine De Beauty Professional snel verder wat GROW+ voor jou kan betekenen en maak gebruik van een geweldige abonnee actie die jouw een hele hoop geld scheelt, maar ook jezelf en jouw salon zeker verder brengt!

Voor wie is GROW+ geschikt?, vragen wij initiatiefnemer en beauty businesscoach Tom Sebastian. “GROW+ is bedoeld voor beautyprofessionals die er niet meer alleen voor willen staan en die persoonlijk en zakelijk willen groeien. Als ondernemer staan we er vaak alleen voor. We hebben natuurlijk een lieve man of vrouw en vrienden en familieleden die ons adviezen geven, maar dat zijn vaak geen ondernemers. Ze willen ons beschermen en ervoor zorgen dat we geen risico’s lopen. Ze zorgen er soms voor dat we niet uit onze comfortzone durven te stappen. Maar juist als ondernemer moet je wel uit die comfortzone gaan om te kunnen groeien. En je kan het allemaal zelf uitvinden, maar je kunt het pad naar succes sneller bewandelen door er met elkaar aan te gaan werken. Het pad is al zo vaak bewandeld, kies de kortste weg! Met de ideeën van mij, de mensen uit mijn netwerk en van alle andere beautyondernemers op het GROW+ platform, kom je op andere ideeën die jou kunnen laten groeien.”

Grow+ platform
Bij GROW+ maak je dus deel uit van online platform met ondernemers die allemaal hun weg naar succes aan het bewandelen zijn. “De insteek is niet meer klanten of meer geld. De insteek is: wie zijn jouw klanten en hoe kun je die zo goed mogelijk bedienen. Dat resulteert uiteindelijk in meer succes.” Wie voor GROW+ kiest, sluit een abonnement af dat maandelijks opzegbaar is. Wat je hiervoor krijgt? “Ik begeleid de ondernemers dagelijks met motiverende content in de vorm van video’s en berichten en ik zorg ervoor dat iedereen op het pad van succes blijft en beantwoord uiteraard alle vragen die zij op hun pad tegenkomen. Dat doe ik ook ‘live’ op gezette tijden en er is 1x per maand een grote groepsmeeting waarin we een bepaald onderwerp met elkaar gaan behandelen of waarin we oplossingen zoeken voor een bepaald thema. Het gaat om de saamhorigheid.” Wie een abonnement afsluit komt uit op een eigen leeromgeving met alle informatie die je nodig hebt om te kunnen groeien als persoon en als bedrijf. Denk aan alle aspecten van het ondernemen, zoals financiën, verkoop, communicatie en (online) marketing. Maar ook mindfulness is een onderdeel bij GROW+. “Als jij groeit als persoon, zal ook je bedrijf groeien”, aldus Tom.

Veranderen
Als lid van GROW+ weet je precies waar je aan toe bent. Tom zet voor dit programma zijn hele eigen netwerk in. “Ik werk voor dit platform ook samen met ondernemers en experts uit mijn eigen netwerk die ook live zullen gaan, video’s gaan maken en hun visie geven op gepaalde thema’s. Mijn netwerk wordt in feite ook het netwerk van de beautyprofessionals die deelnemen aan GROW+. Ik en mijn team gaan de aangesloten beautyprofessionals elke maand verrassen met nieuwe en unieke content.” Volgens Tom is het nu meer dan ooit noodzaak om te kijken naar je bedrijf en de toekomst. “Het ondernemen is veranderd. De klanten zijn veranderd. Hierop spelen wij met GROW+ in. Zorg dat je de boot niet mist en mee veranderd en zorg dat 2021 een succesvol jaar wordt!”


Vandaag of morgen in de brievenbus!
In de nieuwe editie van Vakmagazine De Beauty Professional (fysieke en online editie) staat een link die alleen beschikbaar is voor abonnees van De Beauty Professional. Bij een abonnement op De Beauty Professional betaal je voor het Grow+ platform maar 49 euro (ex. btw) per maand in plaats van 175 euro!!

Deze actie is geldig tot 1 april 2021.

Heb jij nog geen abonnement? Klik dan snel hier en zorg dat je die link bemachtigd! www.beauty-pro.nl/abonnementen

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De invloed van schildklierhormonen op de huid by Ir. Ralph Moorman

De invloed van schildklierhormonen op de huid by Ir. Ralph Moorman

Posted on

Schildklierhormonen hebben invloed op je huid. Meestal merk je dit pas wanneer ...

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Posted on

In twee ruime hallen genieten van alles wat het vak zo mooi ...

Souhayla’s impact met House of Bratz

Souhayla’s impact met House of Bratz

Posted on

Ongekende groei van esthetische kliniek voor injectables en skincare November 2023 – House ...

Onder de loep: ‘Holistische massage’

Onder de loep: ‘Holistische massage’

Posted on

Het zal je vast niet ontgaan zijn: holistische massage is booming. Kwam ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Leren van vakgenoten: Lianne Ter Voert-Klijn
Vakmagazine abonnee actie! Tom Sebastian lanceert Grow+ platform