HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Dit zijn de genomineerden van de Beauty Award 2024

Wie kunnen zich gaan voorbereiden op de volgende juryronde?

De genomineerden van de Beauty Award 2024, dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten, zijn bekend gemaakt. Na het traject van inzendingen, Mystery Guests en grondig beraad van de vakjury zijn er 24 genomineerden in acht categorieën geselecteerd.

Vakbekwaamheid, ondernemerschap en communicatievaardigheden
De vakjury, bestaande uit Marianne van den Broek (voorzitter), Périne Heerooms, Cathelijne
Cras, Betty van den Braber en Corné Hendrikx, waren het niet altijd eens, maar zijn er uiteindelijk unaniem uitgekomen. “De juryleden beoordelen allemaal hun eigen discipline, wat zorgt voor een goed en totaalbeeld. Juist het bekijken vanuit verschillende disciplines naar de inzending, de onderneming en de specialist, zorgt voor boeiende gesprekken en discussies en uiteindelijk voor de weloverwogen gekozen genomineerden”, vertelt Maddy Weide namens de organisatie. Juryvoorzitter Van den Broek vult aan: “Er is veel waardering van de jury voor de manier waarop de schoonheidsspecialist van nu haar energie steekt in het upgraden van dit mooie beroep. De genomineerden hebben nog één hobbel te nemen: het persoonlijke gesprek met de jury waarin ze hen mogen overtuigen waarom zij de Beauty Award zouden moeten winnen.”

Alle inzendingen zijn beoordeeld op vakbekwaamheid, ondernemerschap en communicatievaardigheden. “Na de eerste juryselectie is een deel van de deelnemers aan de wedstrijd bezocht door de Mystery Guest. Tijdens dat bezoek is er gekeken of de kwaliteit op papier ook in de praktijk tot uiting komt. Bij de uiteindelijke puntentelling lag de top van de lijst heel dicht bij elkaar. De wedstrijdspanning is hoog en het is absoluut nog geen gelopen race. In de jurygesprekken zullen de genomineerden zich moeten bewijzen!”, concludeert Weide.

Sponsors
De onafhankelijke vakwedstrijd kan niet worden gerealiseerd zonder de steun van sponsoren: Aesthetic Solutions, Beauty Angel, Care Cosmetics, Department of Cosmetics, Ultra Cosmetics
(GOUD), Celestetic, Germaine de Capuccini, Gharieni Nederland, Klapp Cosmetics (ZILVER) en BABOR, Beauty2People, Beauty Injection, Corrective Cosmetics, Ernani, De Huidprofessional, U-Consultancy (BRONS).

Gala-uitreiking op zondag 21 april
Wie van de genomineerden ook daadwerkelijk straks een Beauty Award mee naar haar schoonheidssalon kan nemen, horen we op zondagavond 21 april. “Tijdens deze gala-avond worden alle genomineerden natuurlijk in de volle spotlight gezet. Het zijn allemaal al topspecialisten die een prachtig visitekaartje zijn als schoonheidsspecialist die het vak verstaat. Slechts acht van deze lijst zullen de vakprijs ontvangen”, bouwt de organisatie de spanning op. Tijdens de spectaculaire gala-avond met een diner en entertainment (waarvan
de kaartverkoop inmiddels is gestart) wordt bekend gemaakt wie van de genomineerden zich ook daadwerkelijk winnaar van de Beauty Award 2024 mag noemen.

Beauty Trade Professionals
De Beauty Award wordt georganiseerd door de Beauty Trade Professionals ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche. De Beauty Award is dan ook dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Vendis Capital ondersteunt de groei van Skins Cosmetics
Dit zijn de genomineerden van de Beauty Award 2024

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord