HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

BEURSNIEUWS! Bezoek VitaLease op de Beauty2Buy beurs  

Als professional in de beautybranche heb je goede apparatuur nodig om effectieve behandelingen uit te voeren waarmee je jouw klanten tevreden stelt. Deze apparaten brengen kosten en vaak hoge investeringen met zich mee. Te hoge investeringen, vinden ze bij VitaLease. “Daarom vind je bij VitaLease de nieuwste technieken en apparaten tegen écht eerlijke prijzen”, vertelt Patty van der Valk van VitaLease. “Wij maken beauty apparatuur toegankelijk voor zowel starters als ondernemers die de volgende stap willen zetten. Je kunt die apparaten bij ons namelijk krijgen met een betalingsoplossing op maat. Zo kan de specialist met een verantwoorde financiële investering klanten een brede selectie aan effectieve behandelingen bieden.”  

Bij VitaLease hebben ze allerlei apparatuur. Denk aan lasers voor het verwijderen van haar of tattoos, skincare apparaten voor de meest effectieve huidtherapie en bodyshapers die je gebruikt bij het corrigeren van lichaamscontouren. Maar denk ook aan behandelstoelen of benodigdheden als contactgel en serums. Alles voor de beginnende en de doorgewinterde specialist onder één dak. “Samen kijken we naar de betaaloplossing die past bij de specialist en zijn of haar onderneming”, legt Van der Valk uit. “We hebben namelijk meerdere lease- of koopopties. Met financial lease los je bijvoorbeeld elke maand tegen een laag tarief af bij één van onze financieringspartners, zonder aanbetaling. Met huurkoop doe je een kleine aanbetaling en los je het restant maandelijks af zonder rente en zonder tussenkomst van een bank of financiële instelling.”  

Nu met extra service

Bij aankoop van een apparaat krijg je ook meteen kosteloos een training van een van de VitaLease huidtherapeuten en paramedici, waardoor je snel en effectief aan de slag kan. “Daarbij is de specialist verzekerd van service op topniveau; zo zijn we 24/7 bereikbaar en krijgen ze bij onverhoopte problemen meteen een leenapparaat zodat ze altijd door kunnen gaan. Daarnaast leveren we desgewenst ook marketingmateriaal dat nodig is om nog meer klanten te trekken. Allemaal gewoon in de eigen huisstijl.”  

Kom langs op de Beauty2Buy Beurs

VitaLease is met een stand aanwezig op de najaarsbeurs. “Wij willen iedereen uitnodigen om een kijkje te komen nemen tijdens de Beauty2Buy Beurs – voorheen Beauty Trade Festival – op 24, 25 en 26 september in de Jaarbeurs in Utrecht. Je vindt ons in Hal 3 bij stand 3C130. Daar zie je de MYA 6.0 live in actie en desgwenst kan jezelf een behandeling ondergaan. De MYA 6.0 is de effectiefste afslankapparaat van Europese makelij met bewezen vet-, cellulitis en gewichtsafname. Laat je inspireren en profiteer van scherpe beursacties! Voor meer informatie: www.vitalease.nl.  

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Le Gommage Corps Élat by Absolution
BEURSNIEUWS! Bezoek VitaLease op de Beauty2Buy beurs