HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

MobieTrain en Skins Cosmetics gaan samenwerken om medewerkers een interactieve en persoonlijke leeromgeving te bieden

MobieTrain, het toonaangevende platform voor performance enablement van frontliniemedewerkers, kondigt aan dat de Nederlandse cosmetica retailketen Skins Cosmetics heeft gekozen voor de diensten van MobieTrain om hun medewerkers vooruitstrevende trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden.

Skins Cosmetics, opgericht in 2000, heeft een rijke geschiedenis van het ontdekken en aanbieden van unieke, niche cosmetica merken aan hun klanten. De oorspronkelijke winkel in de Negen Straatjes van Amsterdam is uitgegroeid tot een internationaal succesverhaal dankzij hun focus op bijzondere merken en een gastvrije winkelervaring.

Het innovatieve MobieTrain platform biedt een overzichtelijke, interactieve en mobielvriendelijke oplossing die perfect aansluit op de trainingsbehoeften van Skins Cosmetics. Dit partnerschap heeft geleid tot de ontwikkeling van een uitgebreid trainingsprogramma voor de 150 medewerkers van Skins Cosmetics, verdeeld over drie niveaus. Het programma omvat trainingen voor onboarding, brand- en producttrainingen en expertniveau trainingen voor medewerkers die zich willen specialiseren in make-up, skincare of parfum. Op deze manier kan Skins Cosmetics haar medewerkers een driejarig trainingsprogramma bieden. In de toekomst heeft Skins Cosmetics plannen om de trainingen uit te breiden naar hun winkels in Zuid-Afrika en om al hun klantenmasterclasses te integreren in het MobieTrain-platform.

“Wij hebben gekozen voor MobieTrain vanwege de innovatieve benadering van trainen en ontwikkelen. MobieTrain bood een overzichtelijke, mobielvriendelijke oplossing waardoor we een uitgebreid trainingsprogramma hebben kunnen ontwikkelen, variërend van onboarding tot expertniveau trainingen,” aldus Jannita Jáuregui, Education Manager bij Skins Cosmetics. “Daarnaast verliep de implementatie van MobieTrain vlot, waardoor het onmiddellijk zorgde voor een hogere betrokkenheid en motivatie onder de medewerkers van Skins Cosmetics.”

“Innovatie is de kern van wat we doen bij MobieTrain. We zijn er trots op dat Skins Cosmetics voor ons heeft gekozen om hen te helpen hun trainingsprocessen te verbeteren en tegelijkertijd de betrokkenheid en motivatie van hun medewerkers te vergroten,” aldus Guy van Neck, oprichter en CEO van MobieTrain. “Samen met Skins Cosmetics bouwen we verder aan een dynamische leeromgeving, die leren toegankelijk, leuk en effectief maakt.”

Over Mobietrain
MobieTrain helpt retail- en horecabedrijven beter presteren. Met zijn performance enablement app kunnen klanten frontliniemedewerkers opleiden over o.m. strategische doelen, klantgedrag en gerichte vaardigheden (educate). De app helpt teams om die nieuwe kennis te gebruiken voor hun job (enable), en verbindt collega’s voor een sterkere betrokkenheid en motivatie (engage). De meermaals bekroonde app is tot zes maal doeltreffender is dan klassieke leervormen dankzij het gebruik van microlearning, gamificatie en quizzen, personalisatie en ingebouwde retentietechnieken.

MobieTrain is opgericht in 2015 door CEO Guy Van Neck en Mireille van Hemert-Schelling en Willi Van Boven. Andere belangrijke aandeelhouders zijn BNP Paribas Fortis Private Equity, Concentra, Force Over Mass Capital, Fortino Capital en LRM. Organisaties als Decathlon, Deloitte, Emirates Post, Diesel en Proximus zijn klant. MobieTrain heeft zijn hoofdkantoor in Genk, en filialen in Amsterdam, Lissabon, Madrid en Milaan. Bij MobieTrain werken momenteel ongeveer 55 mensen. Meer info op: http://www.mobietrain.com

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Scoor nu je Early bird ticket voor de Beauty Trade Special 2024!
MobieTrain en Skins Cosmetics gaan samenwerken om medewerkers een interactieve en persoonlijke leeromgeving te bieden

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord