HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results! Het resultaat van Nancy Peter

Vandaag hebben wij een resultaat van Nancy Peter van Derma Clinic Vlodrop. Haar client wilde graag de pigmentvlekken, met name degene op haar voorhoofd, aanpakken. Lees snel verder en ontdek hoe Nancy dit resultaat heeft bereikt!

Aanpak
Ik heb bij haar de Whitening & Brightening Therapy kuur toegepast met Cenzaa Glycolzuur 35%.
Daarnaast is zij thuis ook aan de slag gegaan met een compleet stappenplan aan thuisverzorging. Belangrijk daarbij waren ook producten op basis van fruitzuren en natuurlijk een SPF50.

Reactie
Zij is enorm blij met de vermindering van de zichtbaarheid van de pigmentvlekken.

Aantal behandelingen
De voor- en nafoto is met 4 weken ertussen waarbij we 4 behandelingen 1x per week hebben uitgevoerd. Hierna hebben we nog eens 4 behandelingen gedaan. Uiteraard is het belangrijk het daarna ook bij te houden. Natuurlijk ligt het momenteel even stil, vanwege de lockdown. Het advies is anders dit inderdaad maandelijks bij te houden. Dit kan inderdaad met een fruitzuurpeeling.

Resultaat behouden
Belangrijk momenteel is om de huid thuis goed te blijven verzorgen. SPF50 blijft een belangrijke factor. Zodra de salon weer open mag, kan er inderdaad weer een fruitzuurbehandeling uitgevoerd worden.

WIL JIJ OOK JOUW RESULTATEN DELEN? HEB JE IETS GEDAAN WAAR JIJ, MAAR OOK JOUW KLANT HEEL ERG BLIJ MEE IS? LAAT HET ONS WETEN VIA INFO@BEAUTY-PRO.NL

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Tips om je salon weer succesvol op te starten
Show your best results! Het resultaat van Nancy Peter