HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Redactie blog: De Beauty Professional TRENDWEEK

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat er wereldwijd beautyexperts en bedrijven voorspellingen doen over (aankomende) trends. We hebben veel mooie artikelen gevonden met zoveel trends die wij met jullie willen delen, dat we deze week bombarderen tot ‘trendweek’. Elke dag zullen we naast de rubrieken en columns een artikel plaatsen over wereldwijde beautytrends voor 2021. Uiteindelijk zullen we de week afsluiten met een top 5 van trends die in alle artikelen wel naar voren komen. Doe er je voordeel mee!

Ook in de eerste editie van 2021 van vakmagazine De Beauty Professional vind je een uitgebreid trendartikel van Trendwatcher Renske Mennen. Over 2 weken bij jou in de brievenbus!!

Ik hoop dat iedereen een beetje genoten heeft van de feestdagen en weer opgeladen is om ertegenaan te gaan. Ik wel! Zoals jullie wellicht weten had ik vakantie en ik heb wel leuke dingen gedaan voor zover dat kon nu alles dicht is. Ik heb meer tijd met mijn gezin doorgebracht, maar het werk HELEMAAL naast me neerleggen, dat lukt me niet. We wilden jullie tussen kerst en oud en nieuw ook gewoon van mooie content voorzien, en dat is gelukt. Heb jij de goede voornemens en lockdowntips van jouw vakcollega’s gelezen?

Terug naar de goede voornemens, die heb ik zelf natuurlijk ook. En aangezien ik jullie van alles laat vertellen in de rubriejen, zal ik zelf dat ook doen. Zoals je net hebt gelezen heb ik mijn werk ook tijdens de vakantie niet helemaal losgelaten. Ik ben verantwoordelijk voor het magazine (meerdere eigenlijk), de website en de social media. En ik wil gewoon dat het perfect is. Toch zou het moeten kunnen… en daar ga ik aan werken in 2021: meer loslaten en meer overlaten aan anderen waar dat kan. Maar… deze Trendweek had ik niet bedacht als ik niet voor jullie op zoek was gegaan naar unieke content, nieuws en vakinformatie.

Nog een goed voornemen: gezonder leven. De oliebollen en appelflappen van oud en nieuw zijn op en dat betekent dat ik – hoe afgezaagd ook – weer aan een dieet ga beginnen. Ik zit al maanden voornamelijk thuis. Veel thuiszitten betekent ook meer ‘snaaien’, dus moet ik aan de bak om de coronakilo’s kwijt te raken. Door die hele coronacrisis heb ik überhaupt niet echt op mezelf gelet. Ik gebruik nog zelden make-up en aangezien ik voornamelijk thuis zit, is leuke kleding elke dag ook niet nodig. Ik ga dat patroon doorbreken, want juist door de make-up en leuke kleding voel ik me toch lekkerder, dat heb ik tijdens mijn vakantie wel gezien. Wat ik dan weer wel elke 4 weken laat doen zijn mijn nagels. Die er momenteel natuurlijk niet uitzien. Ik had voor de kerst een afspraak staan, maar we weten allemaal dat dat niet meer doorging…
Er is overigens iets dat ik nog graag wil laten doen als de salons weer open zijn: lashextensions. Maar voordat ik daaraan begin, heb ik met mezelf afgesproken dat ik dan nog één ding MOET doen. Nog een goed voornemen, alleen eentje die ik liever niet deel omdat het al vaak mislukt is: stoppen met roken. Nu ik dit toch deel, heb ik een ‘soort van’ stok achter de deur. Maar daarnaast heb ik het mijn zoontje en mezelf beloofd. Als ik meer op mezelf wil letten, dan is dit een MUST. Je snapt dat diëten en stoppen met roken moeilijk samengaan, maar ik ga er toch voor! Nog een mooie bijkomstigheid, mijn huid zal er mooier van worden!

Mijn zakelijke voornemens? Ik heb met De Beauty Professional altijd maar een doel gehad: het beste vakmagazine maken van de beautybranche. Met uiteraard een bijbehorende goedlopende website. Een online on offline platform voor en door beautyprofessionals. Lees in een eerdere blog wat je kunt verwachten voor 2021:
https://beauty-pro.nl/nieuws/see-you-next-year-stay-tuned-for-more-inspiration-in-2021/

Voor nu wens ik jullie succes met de business de laatste weken van onze lockdown (dat hopen we natuurlijk wel!). Op onze website kun je zien dat er een tweede Kamerlid inmiddels is wakker geschud over de perikelen en slechte steunmaatregelen waar jullie momenteel mee te maken hebben. Stiekem wel trots dat hij – Wybren van Haga – onze website heeft geraadpleegd voor meer informatie en ons artikel over het initiatief ‘BEAUTYSECTOR IN DE KOU’ heeft gedeeld. Ik ben blij dat wij als vakmagazine en professional beauty platform hebben kunnen bijdragen aan het zichtbaar maken van de problemen die bij jullie spelen. Hopelijk levert al jullie effort op zijn minst betere steunmaatregelen op!

Veel leesplezier de komende tijd en wij houden jullie op de hoogte.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Spa-tafel by Gharieni
Redactie blog: De Beauty Professional TRENDWEEK

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord