HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Redactie blog: Let’s get it started! BTS 2022

Posted on

Terwijl ik dit schrijf gaat de vakbeurs in de Jaarbeurs Utrecht over 3 uurtjes van start. Ik ben net wakker, heb mijn shake op en ga me zo opmaken en aankleden. Daarna is het voor mij zo’n 45 min rijden. Ik wil vroeg op de beurs zijn, want dan kan ik onze eigen stand bewonderen en rustig opstarten met een bakkie koffie voordat het losbarst!

Wow, alweer twee jaar geleden… ik ben in de tussentijd wel naar beurzen geweest. Geen beautybeurzen, maar meubelbeurzen, onze uitgeverij heeft namelijk ook interieurvakbladen. Mijn collega Danijela is al naar Estetika in België geweest 2 weken terug. Ik kon helaas niet mee, dus voor mij wordt dit echt weer de eerste beautybeurs sinds 2 jaar!

Wat ik ga doen deze beurs? Uiteraard ga ik voor jullie alle nieuwigheden spotten en wie weet ook wel wat uitproberen. Houd onze social media kanalen (@debeautyprofessional) in de gaten, want ik zal al filmend over de beurs gaan lopen en ook overal foto’s van maken! Die ga je uiteraard overal weer terugvinden. Aan het eind van de dag zal ik de balans opmaken en daarover natuurlijk ook iets op de website zetten. Uiteindelijk komt er in het magazine natuurlijk ook van alles terug.

Maar naast dat ik op de beurs loop en alle stands afga, hebben wij met onze uitgeverij natuurlijk ook een eigen stand: 11 F 100! En ook daar is genoeg te beleven. Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen zal Aletta de Rooij 3 dagen bij ons op de stand staan. Zij heeft een leuke winactie, dus visitekaartjes mee! En ook Tom Sebastian is aanwezig bij ons! Op zaterdag en zondag tussen 12:00 en 15:00 kun je al jouw brandende ondernemersvragen stellen of gewoon even kennis komen maken. Ook hebben we op de stand een mooie aanbieding voor niet-abonnees. Wie op de beurs (2,.3 of 4 april) een abonnement neemt, betaalt maar 54 euro (Ex. BTW) voor een jaar, waarin je 12 edities van het vakmagazine ontvangt en toegang krijgt tot exclusieve artikelen en acties op de website.

Ik ga me snel klaarmaken en hoop jullie straks allemaal te zien!

Liefs, moniek

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Neem nooit ‘zomaar’ iets aan van een ander
Redactie blog: Let’s get it started! BTS 2022