HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Henrike is CND Educator of the year: ‘Dit is een prachtig compliment’

Vergeet Nederland, vergeet België. Henrike Serlier neemt het op tegen 166 Education Ambassadeurs uit heel Europa, het Midden-Oosten en Azië en mag zich vanaf nu ‘CND Educator of the year’ noemen.

De gedreven onderneemster heeft de lockdown omarmd en een reeks online trainingen ontwikkeld waar ze vandaag de dag nog de vruchten van plukt. Ze inspireert stylisten van heinde en ver en haar fanatisme als vakdocent is niet onopgemerkt gebleven. Met terechte trots neemt Henrike deze award in ontvangst.

Tijd voor focus

Een educator in hart en nieren, dat is Henrike pur sang. “Ik word zo ontzettend blij van mijn werk als docent: mijn enthousiasme en kennis van dit vak delen met leerlingen. Tijdens de lockdown kon ik niet in mijn salon werken, ik ben online lessen gaan geven en daardoor heb ik mijn passie echt gevonden. Ik geef nu naast salon trainingen, trainingen gericht op marketing, prijscalculatie en bedrijfsstrategie. Je kan een mooi product aanschaffen, maar je moet ook weten hoe je het in de markt zet. Wat ik zo mooi vind na al die jaren: het personeel van mijn cursisten komt nu ook voor mijn cursussen. Dat is het kroontje op mijn werk!”

Als ik het over de award heb, ga ik meteen weer stralen!

Vol trots

Ook de collega’s van CND spreken vol lof over de award winnende stylist: “Henrike is een vakvrouw, professioneel en bovendien gewoon erg leuk! Iedere cursist, startend of ervaren, gaat altijd met een glimlach en boordevol informatie de deur uit.” Henrike heeft de award een mooi plekje in haar zaak gegeven. “Ik ben er ontzettend trots op! Als ik het over de award heb, ga ik meteen weer stralen!”

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Helen van Roessel
  23 februari, 2022

  Heel mooi en verdient met een dikke tien!!!!!!
  Van harte gefeliciteerd!!!!

 • Marthy
  24 februari, 2022

  Geweldig Henrike alsnog van Harte Gefeliciteerd.
  Een kroon op je werk.
  🥰


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Holland Paviljoen op Beautyworld Middle East 2022 (Dubai)
Henrike is CND Educator of the year: ‘Dit is een prachtig compliment’