HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

NIEUW & WIN! Business Boost by Sharon Hoppener

Als beautyprofessional ben je ook ondernemer. Je moet denken aan je marketing, je social media, je website, de administratie, de verkoop… en als je personeel hebt, heb je er ook nog een heel personeelsbeleid bij. Ondernemen is niet gemakkelijk en soms loop je tegen dingen aan. Of je zit misschien al heel lang vast en wil juist verder maar je weet niet hoe. Wij stellen Businesscoach Sharon aan je voor van BeauBizz. Wil jij een Business Boost Advies Call winnen van 197 euro!? Lees dan snel verder. Sharon geeft er elke maand een weg!

Lieve vakgenoten,
Mijn naam is Sharon Hoppener en ik ben eigenaar van BeauBizz. Wat gaat de tijd snel… ik zit al ruim 25 jaar in de cosmetica. Als je eenmaal in de cosmeticawereld zit, kom je niet meer van dit gezonde virus af. Voordat ik startte als businesscoach heb ik onder andere de Voortgezette Opleiding gedaan met de benodigde specialisaties. Ik begon vrijwel meteen daarna met mijn eigen huidpraktijk waar ik met hart en ziel in heb gewerkt. Ook heb ik jarenlang gewerkt als marketing & sales expert voor internationale bedrijven en was ik docent.

Doordat ik inmiddels zoveel (vak)kennis en ervaring had, besloot ik 5 jaar geleden mijn eigen coachingsbureau op te richten. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat ik mijn ervaring deel en je niet onnodig laat worstelen met je huidpraktijk. Ik ontwikkelde een stappenplan en wie mijn succesvolle stappenplan volgt, zal vanuit plezier, vrijheid en autonomie werken aan zijn of haar succesvolle en winstgevende bedrijf. Door de juiste (aangeleerde) mindset zul je veel meer geloven in jouw toegevoegde waarden en onderscheidend vermogen. Kortom: Je vrij voelen in je zijn en onderneming. Op een ontspannen en strategische manier werken aan je bedrijf. Het leven te leiden waar je gelukkig van wordt. Als ik dat met mijn klanten bereik, dan is mijn missie geslaagd.

In samenwerking met De Beauty Professional start ik nu met een nieuwe rubriek voor deze website. Jullie mogen mij ALLES vragen op het gebied van ondernemen. En ik ga op de meest interessante vragen via de website een antwoord geven in de vorm van een column. Jouw vraag aan mij voorleggen, kan je ook nog iets opleveren! Iedere maand verloot ik onder de inzenders van de onderstaande Quick Scan een GRATIS Business Boost Advies Call t.w.v. €197!!

Dus stuur snel jouw Quickscan op naar info@beauty-pro.nl en wie weet hebben wij binnenkort een goed gesprek!

De 5 Quick scan vragen
(Tip: Ga op een rustige plaats zitten en hou de antwoorden zo beknopt mogelijk)

  1. Wat is je droom/vurig verlangen voor jouw huidpraktijk?
  2. Waar wil je naartoe groeien richting toekomst?
  3. Hoe ambitieus ben je om NU op een schaal van 1-10 de juiste stappen te ondernemen voor je onderneming?
  4. Wat zijn je persoonlijke en/of zakelijke belemmeringen waarvan jij gelooft dat ze jou tegenhouden on je dromen te verwezenlijken?
  5. Wat is je meest prangende vraag waar ik je mee kan helpen?

Sharon Hoppener
Verdienmodellen & Salesfunnel Expert
Eigenaar van coachingsbureau BeauBizz
Website www.beaubizz.nl

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
LIMITED EDITION Wintermasks by Malu Wilz
NIEUW & WIN! Business Boost by Sharon Hoppener

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord