HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Lentekriebels en summer vibes! Trends en kleuren voor de nagels

De lente is gestart! En dat betekent langer licht en lekker veel buiten zijn. Wat zou het mooi zijn als we straks ook weer een terrasje kunnen pakken en gewoon met meer mensen in de tuin kunnen zitten. Corona heeft ons nog steeds in de greep, maar laten we kijken naar de positieve dingen die we hebben en die er komen gaan! Lente betekent ook weer de nieuwe garderobe uit de kast halen, nieuwe kleuren voor de nagels en vaak een wat natuurlijkere make-up look. Al mogen we de ogen zeker laten spreken nu we lippen vaak moet verbergen achter een mondkapje. In dit artikel laten we enkele nieuwe kleuren zien voor op de nagels. De kleuren die elke beautyprofessional die ook nagels doet in de salon, maar natuurlijk de nailprofessional, in huis moet hebben!

CND™ THE COLORS OF YOU!
Deze lente staat in het teken van zelfexpressie! Het frisse assortiment van zes prachtige pasteltinten is ontwikkeld met de wetenschap dat iedereen bijzonder is en iedereen uniek mag zijn. De collectie is tot stand gekomen in samenwerking met de beste nagelstylisten in de wereld. Ontdek welke kleur het beste bij jou en jouw klant past en laat je verleiden door de frisse kleuren van deze collectie. De kleuren zijn verkrijgbaar in CND SHELLAC™ & CND VINYLUX™ en nu te bestellen bij www.beautyservice.com! Breng kleur terug in ieders persoonlijkheid en maak jouw klant uniek! www.beautyservice.com.
Credits foto handen: @jessicadelachanceparis

Summer Vibes glitters by Janetta
Deze splinternieuwe collectie van 10 vrolijke zomer kleurtjes geeft je meteen zo’n heerlijk zomers gevoel. Natuurlijk hebben ze een hoog bling bling gehalte en zijn ze on-top, ingepoetst, als sugar en inlay te verwerken. De glitters zijn praktisch verpakt in een tube om ze zo netjes bij elkaar te houden. Summer Vibes Glitters by Janatta 10 stuks á 3 gram voor €29,95 excl.btw. Verkrijgbaar bij Urban Nails, www.urbannails.be.

Sandy G Gel Polish Collection by Janetta
Wat een leuke Gel Polish Collection is dit en wat een mooie pastel kleurtjes met een leuk effect alsof er zand in verwerkt zit. Ze zijn verkrijgbaar in 8 kleuren en als je ze als collectie van alle 8 in één keer aanschaft krijg je nu 15% korting! Sandy G Gel Polish 7,5ml €9,95 excl.btw per stuk. Verkrijgbaar bij Urban Nails, www.urbannails.be.

FABY Vivace – Zomercollectie 2021

FABY kiest deze zomer voor kleur! Het Italiaanse, vegan merk voor hand- en voetverzorgingsproducten lanceert 6 nieuwe kleuren. Van intens paars tot zonnig geel, alle kleuren van de regenboog komen aan bod. De 6 tinten zijn verkrijgbaar in nagellak en gellak en zijn perfect om uit je comfort zone te treden. Geniet van de pracht van de natuur maar dan weerspiegelt op je nagels. Verkrijgbaar via www.fabybenelux.com.

Geïnspireerd op fashion trends
Het merk Emi, opgericht door de Russische zussen Ekaterina & Vera Miroshnichenko, heeft een gevestigde naam in Europa met meer dan 35.000 salons en 28 Europese importeurs. Het merk laat zich inspireren door fashion trends die rechtstreeks van de catwalk komen. Daarnaast doet Emi haar eigen productie waardoor de controle op kwaliteit hoog blijft. “Met publicaties in ELLE, Cosmopolitan & Glamour is Emi een hit onder de consument, wordt het merk gekozen door sterren en straalt Emi regelmatig op de catwalk van Fashion Week in onder andere Parijs, Moscow, London & Seoul. Emi is 7-free, animal cruelty free, eco friendly en ze lanceren 4 seizoenscollecties per jaar! Emi is een marktleider op het gebied van gels!” Je vindt de Emi producten op www.saloncosmetics.nl.

Nude tinten Gel Polish
Tilly’s introduceert dit voorjaar 6 prachtig Nude tinten Gel Polish. Deze collectie bestaat uit 3 poederkleuren & 3 poederkleuren met een subtiele Simmering met een prachtige glans in de zon. Een must have voor alle stylistes. Inhoud 15ml. Prijs 17,95 excl btw. Te gebruiken onder UV en LED. Deze Gel Polish nog nooit uitgeprobeerd? Vraag via de website www.tcinails.nl een gratis proefpakket aan!

Hollywood Collection by OPI
OPI viert haar 40e verjaardag! Ter ere van deze feestelijke aangelegenheid is OPI teruggegaan naar de plaats waar het allemaal begon: Hollywood. Daarom lanceerde OPI voor voorjaar/zomer 2021 de Hollywood Collection. Deze collectie staat voor vintage glamour met een updated twist. Alle 12 kleuren zijn verkrijgbaar in nagellak, Infinite Shine en GelColor. Kies een kleur die matcht met jouw stijl en mood. Warme nudetinten staan voor tijdloze elegantie. Verfrissend groen, zachtgeel en -roze mogen in het voorjaar natuurlijk niet ontbreken. Bovendien geven deze kleuren je direct een positive vibe. Of ga juist voor een van de trendsettende blauwtinten die perfect matchen met je favo denimlook, voor een sportieve touch. Diepe roze- en roodtinten behoren tot de tijdloze klassiekers en geven je een sexy, rode loperwaardige look! LEUK WEETJE: Ter ere van haar 40e verjaardag lanceert OPI in elke collectie in 2021 een kleur die een iconische Classic in de spotlight zet. Zo brengt I’m Really an Actress van de Hollywood Collection een ode aan onze all-time favorite I’m Not Really A Waittress. www.opi.nl

40 jaar ProNails – Born in the 80’s!
ProNails viert zijn ‘Fabulous Forty’ en dat moet gezien worden! Al 40 knallende jaren in de nagelindustrie, vol ervaringen die we samen met jullie beleefd hebben. 2021 wordt voor ons allen een feestjaar! We zouden flashy lichtslingers kunnen boven halen of de kleurrijkste party poppers mét glitter kunnen afvuren! Maar het liefst van al trakteren we jullie op waar wij onze passie in delen: nieuwe trendkleuren & Limited Edition salon must-haves! Wetende dat de beste dingen het levenslicht zagen in de eighties, gaan we met deze collectie bigger dan de meeste schoudervullingen uit die tijd. Het leven is aan the bold and the colourful, nietwaar? De collectie Born in the 80’s bestaat uit veel gave kleuren! Voor meer informatie over de Born in the 80’s collectie en meer: www.pronails.nl.

Nail art trends lente/zomer 2021

En als we toch bezig zijn. Wat dacht je van de volgende Nail Art Trends voor deze lente/zomer! Er verschijnt binnenkort een compleet artikel over de onderstaande trends en meer in het vakmagazine ProfNail. Dit vakmagazine heeft de uitgeverij van vakmagazine De Beauty Professional – Business Content Media – onlangs overgenomen van Koninklijke BDU, samen met de vakmagazines Massage Magazine en Stylevision. Hierover binnenkort meer, want natuurlijk kunnen jullie meeprofiteren van onze uitbreiding. Zowel online als fysiek. STAY TUNED!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Doctor Eckstein-event | vrijdag 14 juni

Doctor Eckstein-event | vrijdag 14 juni

Posted on

DUBBEL FEEST! Naast het 60-jarig jubileum van Cosinta op 15 juni organiseren we ...

15 juni feest bij Cosinta

15 juni feest bij Cosinta

Posted on

Hoera! Cosinta 60 jaar.. .. En dat betekent feest! Het hele jaar door ...

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Posted on

Op 19 en 20 april 2024 vindt de 12de editie van De ...

Kom ook naar Beauty Trade Special!

Kom ook naar Beauty Trade Special!

Posted on

Een weekend vol glitter, glamour en grenzeloze inspiratie. Dat is precies wat ...

Strijd jij mee? Nieuw initiatief: Beautysector in de kou

Strijd jij mee? Nieuw initiatief: Beautysector in de kou

Posted on

Gisteren kregen wij op Facebook een melding van een nieuwe facebookgroep: ‘Beautysector ...

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Posted on

Ondernemers die in de komende jaren verwachten een jaaromzet lager dan € ...

Producten met geurstof Lilial (Butylphenyl Methylpropional) sinds 1 maart verboden

Producten met geurstof Lilial (Butylphenyl Methylpropional) sinds 1 maart verboden

Posted on

Vanaf 1 maart 2022 mogen in heel Europa producten met lilial niet ...

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Posted on

Waarom verkleuren roze gel polish nagels zo snel in de zon? Draag je ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Marketing VLOG: Waar haal jij jouw (ideale) klanten vandaan?
Lentekriebels en summer vibes!  Trends en kleuren voor de nagels