HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Pier Augé introduceert limited edition

Pier Augé introduceert vandaag een limited edition ter ere van de visionaire oprichter en het allereerste product van 60 jaar geleden. Dit speciaal omdat het artisinale beautymerk dit jaar haar 60-jarige bestaan viert. In de afgelopen zes decennia heeft het gerenommeerde merk de wereld haar expertise gedeeld om bij te dragen aan haar doel: schoonheid in het hart van de huid. In dit gedenkwaardige jaar heeft het merk het initiatief genomen om haar visionaire oprichter en haar erfgoed te eren door een Limited Edition van haar iconische zorg te lanceren, gecreëerd in 1961: Soothing Treatment Ental DÉLICATE.

Het bedrijf laat weten: “Deze unieke verzorging is ontwikkeld door Pierre-Jules Augé uit liefde voor de gevoelige, delicate huid van zijn vrouw. Liefde blijft de inspiratiebron voor de innovatie van het merk voor het volgende tijdperk. Tegenwoordig wordt hero product Ental DÉLICATE, Pier Augé’s allereerste schoonheidsproduct, nog steeds vakkundig samengesteld volgens dezelfde filosofie en de bewezen succesvolle formulebasis van zestig jaar geleden. De rustgevende en verzachtende gezichtsbehandeling van Ental DÉLICATE functioneert als een écht schild voor de huid tegen alle externe invloeden, zoals bijvoorbeeld het weer, klimaat, vervuiling en UV-straling. De kalmerende en geconcentreerde behandeling met plantaardige oliën en bijenwas voedt en verzacht de huid intens, bevordert de regeneratie van de huid en onderdrukt alle gevoelens van ongemak.”

“De Limited Edition tube lijkt in zijn verschijning duidelijk op de cleane, witte tube van weleer. Met in een zwart omlijnd kader aan de voorzijde de assortimentsnaam: ENTAL. Dit rechthoekige frame keert terug op de Limited Edition, inclusief de handtekening van onze oprichter die we vandaag de dag nog steeds met grote eer als signatuur gebruiken. Het monogram dat gedurende dit jaar wordt gebruikt, lijkt op de gouden verticale lijn die het product en zijn functie verbindt op Pier Augé-verpakkingen uit de jaren 60 en 70. De lijn herhaalde zich horizontaal in het logo van Pier Augé in die tijd. De gebogen gouden lijnen tekenen organisch de 60 jaar, om de evolutie van tijd uit te drukken, tijd die Pier Augé’s autoriteit op het gebied van huidherinnering definieert.”

Ental DÉLICATE 60th Anniversary Limited Edition is vanaf medio april beschikbaar in een tube van 75 ml., met een eigen unieke code, echter zonder omverpakking. Formulering en ingrediënten blijven ongewijzigd ten opzichte van het bestaande retailproduct in 40 ml. Marketingondersteuning wordt als vanzelfsprekend aangeboden. Voor vragen en/of opmerkingen en nadere informatie, kunt u telefonisch of per e-mail terecht via (023) 303 85 30 of netherlands@pierauge.com.

Pier Augé is een cosmeticamerk, een vlaggenschip van de Franse industrie sinds 1961, dat huidverzorgingsproducten aanbiedt die het natuurlijke evenwicht van de huid respecteren. Volledig toegewijd om in innovatieve en unieke huidverzorging te voorzien, met als doel: de huid terug te geven wat van haar is. “Door de huid terug te geven wat van haar is, herinnert Pier Augé haar eraan dat ze alle sleutels bezit om zichzelf te verdedigen en haar integriteit te behouden.” Hoogwaardige huidverzorging gedistribueerd in geselecteerde schoonheidssalons en in beauty retail. Pier Augé: schoonheid in het hart van uw huid. Meer informatie vindt u op www.pierauge.com.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ontdek de geheimen van een vlekkeloze huid | 13 mei

Ontdek de geheimen van een vlekkeloze huid | 13 mei

Posted on

Volg de cursus Huiddiagnostiek in Zwolle! Overweegt u ‘huidanalyse’ een professioneel en betrouwbaar ...

Doctor Eckstein-event | vrijdag 14 juni

Doctor Eckstein-event | vrijdag 14 juni

Posted on

DUBBEL FEEST! Naast het 60-jarig jubileum van Cosinta op 15 juni organiseren we ...

15 juni feest bij Cosinta

15 juni feest bij Cosinta

Posted on

Hoera! Cosinta 60 jaar.. .. En dat betekent feest! Het hele jaar door ...

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Posted on

Op 19 en 20 april 2024 vindt de 12de editie van De ...

Producten met geurstof Lilial (Butylphenyl Methylpropional) sinds 1 maart verboden

Producten met geurstof Lilial (Butylphenyl Methylpropional) sinds 1 maart verboden

Posted on

Vanaf 1 maart 2022 mogen in heel Europa producten met lilial niet ...

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Posted on

Waarom verkleuren roze gel polish nagels zo snel in de zon? Draag je ...

Beauty Trade Special – 2, 3 en 4 april 2022

Beauty Trade Special – 2, 3 en 4 april 2022

Posted on

De exclusieve high-end vakbeurs voor beauty professionals zal gehouden worden op 2, ...

UPDATE: behandelingen die vallen onder wkkgz mogen worden uitgevoerd

UPDATE: behandelingen die vallen onder wkkgz mogen worden uitgevoerd

Posted on

Zoals we eigenlijk wel hadden verwacht mogen schoonheidsspecialisten die zorgen verlenen die ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Finalist SSP regio Zuid: Wil van Deursen – Beauty Kliniek Asten
Pier Augé introduceert limited edition