HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

U-Consultancy Studiereis 2021: van de tropen naar de wadden

Van 15 tot en met 19 januari 2021 organiseert Carla Uppelschoten, directeur van U-Consultancy, voor de twaalfde keer een studiereis dermatologie voor cursisten. Vanwege de coronacrisis is de reis dit jaar wat dichter bij huis, namelijk op Vlieland in plaats van Curaçao!

Op deze studiereis kun je de basis- en/of vervolgopleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten volgen, maar ook de volgende Masterclasses: module 14 Signalering en preventie van huidkanker (geaccrediteerd voor huid-en podotherapeuten), module 15 Huidfotografie en verwijzing naar de eerste lijn, module 16 Cosmeceuticals, module 18 Medische communicatie en dossiervorming. Wil je ook mee met deze leuke én leerzame reis? Leer hieronder meer over de studiereis dermatologie.

Let op: i.v.m. het coronavirus is de studiereis dit jaar onder voorbehoud. U kunt zich gewoon inschrijven, mocht de reis niet door kunnen gaan, laat U-Consultancy dit tijdig weten.

Elk jaar gaat U-Consultancy samen met een groep enthousiaste en leergierige schoonheidsspecialisten op studiereis naar Curaçao. Elk jaar is dit weer een daverend succes met leerzame lessen, gezelligheid, veel zon en leren van elkaar. “Wij kijken er daarom ook elk jaar weer naar uit. Helaas is het dit jaar niet mogelijk om naar Curaçao te gaan in verband met de aanhoudende coronacrisis. De situatie betreft reizen naar het buitenland blijft erg onzeker en U-Consultancy moet kunnen garanderen dat een reis veilig verloopt. Het is om deze reden dat er vroegtijdig besloten is om de reis naar Curaçao niet door te laten gaan. Maar, niet getreurd. Onder voorbehoud van de Nederlandse regelgeving en bij voldoende deelname hebben wij namelijk een andere studiereis georganiseerd. Iets dichter bij huis, maar daarom niet minder gezellig: we gaan naar Vlieland!”, vertelt Carla. “Vanaf vrijdag 15 tot en met dinsdag 19 januari zullen wij vertrekken naar het mooie eiland en verblijven in het WestCord Strandhotel Seeduyn. Dit prachtige hotel heeft uitzicht op de duinen en de Noordzee. Een unieke locatie in Nederland!”

Het programma
“Op vrijdag starten we met een gezellig welkomsdiner (op afstand) met alle cursisten en dermatologen. Verder staat de basis- en vervolgopleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten op het programma. De uitgelegen kans om de opleiding binnen een kort tijdsbestek te voldoen. Ze sluiten namelijk naadloos op elkaar aan en er is voldoende tijd om met collega’s te sparren over de opgedane kennis. ’s Avonds is er voldoende tijd om na te praten, maar natuurlijk ook om de omgeving te verkennen.”

Masterclasses
Ook worden er een aantal masterclasses gegeven: cosmeceuticals, huidfotografie, het signaleren van huidkanker en medische communicatie. Let op: deze kunnen alleen gevolgd worden door cursisten die ook de basis- en vervolgopleiding al hebben afgerond.

Ben jij een enthousiaste en bekwame schoonheidsspecialist en wil jij je verder specialiseren in de huid, op één van Nederlands mooiste eilanden? Meld je dan nu aan voor de studiereis naar Vlieland van 15 t/m 19 januari 2021.

Voor meer informatie, prijzen en boeken, klik hier:
https://www.uconsultancy.nl/opleidingen/opleidingen-dermatologie-voor-schoonheidsspecialisten/studiereis-dermatologie-vlieland/

“Laat het ons weten als je interesse hebt om mee te gaan met de studiereis en in welke opleiding je interesse hebt. Dit kun je doen door je al gelijk in te schrijven, maar indien je dit nog niet wilt, stuur dan een mail naar secretariaat@uconsultancy.nl. Wij hopen dat we in januari 2022 weer op studiereis naar Curaçao kunnen gaan.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ontdek de geheimen van een vlekkeloze huid

Ontdek de geheimen van een vlekkeloze huid

Posted on

Volg de cursus Huiddiagnostiek in Zwolle! Overweegt u ‘huidanalyse’ een professioneel en betrouwbaar ...

Doctor Eckstein-event | vrijdag 14 juni

Doctor Eckstein-event | vrijdag 14 juni

Posted on

DUBBEL FEEST! Naast het 60-jarig jubileum van Cosinta op 15 juni organiseren we ...

15 juni feest bij Cosinta

15 juni feest bij Cosinta

Posted on

Hoera! Cosinta 60 jaar.. .. En dat betekent feest! Het hele jaar door ...

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Posted on

Op 19 en 20 april 2024 vindt de 12de editie van De ...

Strijd jij mee? Nieuw initiatief: Beautysector in de kou

Strijd jij mee? Nieuw initiatief: Beautysector in de kou

Posted on

Gisteren kregen wij op Facebook een melding van een nieuwe facebookgroep: ‘Beautysector ...

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Posted on

Ondernemers die in de komende jaren verwachten een jaaromzet lager dan € ...

Producten met geurstof Lilial (Butylphenyl Methylpropional) sinds 1 maart verboden

Producten met geurstof Lilial (Butylphenyl Methylpropional) sinds 1 maart verboden

Posted on

Vanaf 1 maart 2022 mogen in heel Europa producten met lilial niet ...

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Posted on

Waarom verkleuren roze gel polish nagels zo snel in de zon? Draag je ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Eyeshadow Paletten By Haparko Cosmetics
U-Consultancy Studiereis 2021: van de tropen naar de wadden